Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Een weekendje zonder telefoon: je zou het eens moeten proberen

Een weekendje zonder telefoon: je zou het eens moeten proberen

Een weekend zonder telefoon. Het is iets waarvan je waarschijnlijk denkt: zou ik ook eens moeten doen. Maar doorpakken? Ho maar. Want wat moet je zonder telefoon? Herken je dat gevoel? Kijk dan naar deze nieuwe serie van LINDA.tv: ‘OFFLINE’.

Kun je zien hoe anderen het ervan afbrengen.

Loslaten
Online zijn is voor veel mensen een vast onderdeel van het leven. We hebben alleen wel een haat-liefdeverhouding met die mobiel: je schiet in de stress als je ‘m even kwijt bent, maar ergens vind je ook dat je zonder zou moeten kunnen. Maar ja, hoe pak je dat aan? De makers van LINDA.tv’s OFFLINE hebben voor de ideale uitvalsbasis gezorgd voor een offline weekend: de tiny houses op Droompark De Zanding. Want wie lukt het nou niet om zijn of haar telefoon los te laten in deze kleine maar prachtige huisjes in het schitterende Veluwse landschap?

Dat valt tegen
Nou, dat valt nogal tegen, zo blijkt in de eerste aflevering. De deelnemers aan OFFLINE wisten van tevoren namelijk niet dat ze bij aankomst hun telefoon zouden moeten inleveren. Ze kwamen om een weekend te chillen en tot rust te komen, maar verstoken zijn van alles? Nee, daar hadden ze niet op gerekend. Gevolg: commotie, verwarring, paniek. Want een paar dagen zonder contact met de buitenwereld – het is (blijkbaar) nogal wat.

Genieten geblazen?
In de volgende afleveringen van OFFLINE staat iedere keer een andere deelnemer centraal. Lukt het om net zo te genieten van een warme marshmallow als van een volle tijdlijn? Zijn mountainbiken, houthakken en dobberen in de hottub minstens zo leuk als scrollen? Met een gezonde dosis humor, het nodige leedvermaak, en haarscherpe analyses van de psycholoog zien we de deelnemers worstelen met hun nieuwe offline bestaan.

Beach of bos
Aan de locatie ligt het in elk geval niet: alleen daarvoor zou je je mobiel al direct in de plomp gooien. Droomparken is een echt Nederlands bedrijf met hippe, comfortabele, eenvoudige en out-of-the-box recreatiewoningen in maar liefs twaalf parken door heel Nederland. Of je nu van een beachy sfeer houdt of liever de bossen in trekt, er is altijd wel een Droompark met een woning waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Met of zónder mobieltje.

OFFLINE online volgen
De deelnemers aan OFFLINE maken een weekend mee dat ze nog lang bij zal blijven. Alle reden dus om hun avonturen te volgen op LINDA.tv. Je kunt OFFLINE gratis bekijken op desktop, laptop, tablet en mobiel (!), nadat je de LINDA.tv-app hebt gedownload (App Store en Google Play). OFFLINE wordt gepresenteerd door Jelte Sondij: bekend als Jakhals Jelte en van de programma’s Rambam en Jelte’s One Man Show.

ADVERTORIAL | TV | LIFESTYLE | LINDA.TV

Foto: Droomparken

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jo klerkenJo klerken

Geen probleem een weekendje zonder telefoon,ik doe al jarenZONDER telefoon.Heerlijk,zonder zo,n irritant ding altijd bij je te moeten hebben.Dat leeft veel rustiger!

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser