Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Waarom je juist met 'dikke truienweer' mooie lingerie moet dragen

Waarom je juist met 'dikke truienweer' mooie lingerie moet dragen

Ben jij ’s winters van de huidkleurige niemendalletjes onder je kleding? Dan hebben we nieuws voor je: juist in het najaar is het heerlijk om mooie lingerie te dragen.

Niet omdat je er tijdens de nieuwjaarsduik nou zo appetijtelijk bij moet rennen, maar omdat elke vrouw blij wordt van een nieuw setje.

In alle maten

En blijdschap, dat kunnen we allemaal wel gebruiken tijdens die gure dagen. Het is dan ook niet voor niets dat lingeriemerk Freya dit jaar opnieuw een oogverblindende herfst/wintercollectie lanceert. Vol prachtige kleuren, vormen, (handgemaakte) stoffen én ontworpen voor iedereen. Zo zijn de voorgevormde bovenstukken verkrijgbaar tot de grootste cups en dus uitermate geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar de juiste ondersteuning: ideaal tijdens je jumping jacks of als je dat laatste stukje naar de bus moet rennen.

Winnen

Goed: nu ben je vast benieuwd naar de collectie – hieronder alvast een kleine greep. Die je overigens zelfs kan winnen, door alleen maar dit formulier in te vullen. Ben je gelijk klaar voor de winter.

Wil je het hele assortiment zien? Dat kan natuurlijk ook, klik dan hier.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Freya | Foto: Freya

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser