lifestyle

Voormalig 'Vogue'-hoofdredacteur deelt goudeerlijke bikiniselfie

Voormalig 'Vogue'-hoofdredacteur deelt goudeerlijke bikiniselfie

Alexandra Shulman (59), voormalig hoofdredacteur van de Britse ‘Vogue’ heeft tijdens haar vakantie in Italië een bikiniselfie gemaakt, en die zonder filter online gezet.

| Jorieke van Noorloos

Daar krijgt Shulman nu veel lof voor. En terecht.

Lees ook
Vrouw deelt handige truc om nekpijn door halterbikini’s te voorkomen

‘Briljant’
Op de foto is de oud-hoofdredacteur en stijlkoningin te zien in een zwart-witte bikini. Als gortdroog onderschrift heeft ze erbij geschreven: ‘Klaar voor de boottocht.’ De foto wordt erg gewaardeerd: mensen schrijven dat ze ‘een inspiratie is voor iedereen’ en ‘er geweldig uitziet’. Lorraine Candy, de hoofdredactrice van de Sunday Times, reageert onder de foto met: ‘Ik hou van je Alex. Dit is briljant.’

Niet alleen maar positiviteit
Helaas kan niet iedereen het opbrengen om positief te reageren op de foto. Zo schrijft iemand: ‘Waarom toonde ze de wereld niet zulke moedige foto’s toen ze nog de baas was?’ Ook wordt er meermaals gezegd dat Vogue nog steeds niet het juiste vrouwbeeld uitdraagt. Het zal Alexandra waarschijnlijk worst wezen: zij zat lekker op een bootje, ver weg van alle haters.

Time for the boat trip

A post shared by Alexandra Shulman (@alexandrashulman) on

SNACKS | MODE | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Die vrouw ziet er goed uit, op de stranden zie je legiooudere vrouwen in bikini en ook veel die er nog véél minder goed uit zien.

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser