Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Toffe Stoffen: design met een twist

Toffe Stoffen: design met een twist

Het ideale kerstcadeau nog niet in huis? Stop dan snel met zoeken: textiellabel Toffe Stoffen heeft allerlei fijne (en grappige) kussens, theedoeken en andere stoffen.

| Kim van Weering

Perfect voor elk interieur, want design met een twist is altijd een goed idee.

Van rommelkamer tot atelier
Designer en oprichter van Toffe Stoffen Mirjam Verhulst gaf de rommelkamer in haar Amsterdamse stulpje een metamorfose, gooide al haar talenten op een hoop, roerde daar wat liefde voor kwaliteit, stoffen, streepjes en design doorheen en voilà: daar was Toffe Stoffen. De collecties bestaan uit theedoeken die écht goed afdrogen en kussens met ritsen die je niet ziet.

Masker op
Handig: de zwart-witte grafische basis in combinatie met toffe trendkleuren kun je met alles mixen. Gloedjenieuw is de Baddy-collectie, die onder andere bestaat uit kussens met aan beide kanten een sliert – net als bij een echt masker. Kun je in plaats van op je kussen er ook af en toe onder kruipen. Extra fijn: tot en met 3 januari krijg bij elke bestelling een cadeaubon van € 10.

Toffe-Stoffen-Big-baddy-cushioncase-pink

Toffe-Stoffen-Flex-cushioncase-tangledup-black

Toffe-stoffen-theedoek-ha-black-hl

SNACKS | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: Toffe Stoffen | Foto: Toffe Stoffen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser