Advertorial

Toe aan ontspanning? Win een weekendje Zuid-Limburg voor moeder en dochter

Toe aan ontspanning? Win een weekendje Zuid-Limburg voor moeder en dochter

Zeg je Zuid-Limburg, dan zeg je: mooie natuur, verrukkelijke vlaai en shoppen in Maastricht. Als je er even tussenuit wil, moet je dus daar zijn.

Zelf ontdekken? Dat kan. Wij geven een reisje voor moeder en dochter weg.

Dat ziet er fijn uit
Limburg lonkt. Niet alleen kun je er prachtige wandelingen maken en helemaal tot rust komen, ook kun je lekker shoppen en flaneren in Maastricht. Blogger Naomi ging tien weken op zoek naar geluk, rust en verrassingen uit de streek, en als we de plaatjes op haar blog bekijken, weten we het zeker: in Zuid-Limburg kun je genieten van een echt ontspannen weekend.

Een goed programma
Als jij het weekendje weg met je moeder (of dochter) wint, ga je fijne dagen tegemoet. Jullie worden ontvangen bij Maison Village in Noorbeek met een kop koffie en een goed stuk Limburgse vlaai. Vervolgens gaan jullie naar Maastricht, om bij de Bijenkorf een persoonlijk stylingadvies te krijgen van een stylist. Klaar met shoppen? Dan is het tijd om nóg meer te relaxen. Bij Servaas The Beauty Concept krijgen jullie een gezichtsanalyse, manicure, voetmassage en professionele mooie make-up. Ook leuk: tijdens het tutten zijn er bubbels en hapjes. Maar zorg ervoor dat je niet te veel eet, want na dit beautymoment gaan jullie heerlijk dineren in restaurant Ut Lieuwke, in het centrum van de stad.

Winnen?
Zondag is het feest nog niet voorbij. Eerst maken jullie een ontspannende wandeling door het mooie Heuvelland en daarna gaan jullie lunchen bij l’Appetitio Gran Gusto in Sint Geertuid. Een weekend vol fijne en ontspannende activiteiten, dus. Denk jij nu: nou, kom maar door met dat weekendje Zuid-Limburg? Reageer dan onder dit bericht en laat weten waarom jij benieuwd bent naar het mooie zuiden van ons land.

Meer zien van Limburg? Kijk dan op www.limburglonkt.nl

WIN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maaike VrouweMaaike Vrouwe

Oh wat zou mijn moeder dit verdienen. Ondanks veel tegenslag klaagt ze nooit, maakt altijd tijd voor haar dochters (waavan ik er een ben) heeft altijd tijd voor haar kleinkinderen .Iedereen is altijd welkom bij haar, kan altijd aanschuiven. Ze hakt haar eigen hout voor de kachel. Daar staat ze dan met haar 69 jaar in een geruite blouse met haar zaag en bijl. Fiets terwijl ze toch afgelegen woont overal naar toe. Kortom, een dijk van een moeder. Ik zou het geweldig vinden haar te kunnen verrassen met een welverdiend bijzonder weekend.

Lea PeetersLea Peeters

OOOO Wat zou dat Heerlijk zijn. Onze dochter zou dit ook Heel goed kunnen gebruiken op het moment, maar ze geeft na 2 jaar nog steeds borstvoeding wat op zich Heel bijzonder maar ook tegelijkertijd Heel gaaf is. Dit is haar 3e dochtertje, een cadeautje weer voor me (Omi) ;-0En wat zou ik het onwijs graag willen winnen om dit samen na alle hectiek, na 2 pracht meiden uit een eerder relatie ,dit met haar te kunnen doen. Nu Heel gelukkig weer, en dan dit verwen weekendje. maar helaas door borstvoeding zal dit nogniet mogelijk zijn.

J BijkerJ Bijker

Van het hoge noorden naar het zuiden! Dat wil ik wel beleven met mijn mamsie!

Renske SterkRenske Sterk

Een weekendje met mijn mams samen in zuid-Limburg lijkt mij heerlijk! Mooie cultuur en dat samen met mijn moeder, perfecte combinatie!

Cindy van De NesseCindy van De Nesse

Wauw een moeder-dochter weekend. Wel aan gedacht maar hoe leuk om met onze 10 jarige tiener even een weekendje weg te mogen/kunnen. Lekker samen genieten!

Jip RasJip Ras

Ik zou graag ontdekken of het'NL op zijn mooist'waarmaakt! Dit arrangement klinkt alleen al heel erg mooi, en ik zou graag nog eens met mijn mooie moeder een weekend ontspannen weggaan. Dat heb ik nog nooit gedaan..

Mel BGCMel BGC

Ik wil dit winnen om in de laatste paar maanden die ik doorbreng in mijn ouderlijk huis, toch nog iets speciaals te kunnen doen met mijn moeder. Om haar te verrassen en kenbaar te maken dat ik veel om haar geef.

Angélique Thats my nameAngélique Thats my name

Mijn dochter werkt en studeert erg hard en woont daarnaast zelfstandig dus een echte "bezige bij". Wat zou het fijn zijn om haar dit cadeau te mogen doen om ons samen te laten verwennen.

angelique andreoliangelique andreoli

mn moeder wordt volgende week 80 en elke dag zien we als een kadootje dat we elkaar nog hebben dit weekend is een mooie aanvulling

Miriam PosmaMiriam Posma

Dat wordt nog lastig kiezen, of met mijn lieve moeder op pad wat we eigenlijk nooit doen, of met mijn heerlijke dochter die het thuis af en toe zwaar heeft met haar 2 oudere broers.

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser