Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Tijd voor een wijnkelder: de zes euro wijn van Lidl één van de beste ter wereld

Tijd voor een wijnkelder: de zes euro wijn van Lidl één van de beste ter wereld

Dat goede wijn niet altijd duur hoeft te zijn bewijst Lidl. De winkelketen verkoopt een rode wijn van slechts €5,99 en die is uitgeroepen tot één van de beste ter wereld.

| Pim Prins

Wacht nog wel even met ruimte maken in je wijnrek.

Lees ook
Nelly zou nog eerder haar man wegdoen dan één van haar 2400 kerstmannen

Oscars
De prijs die de rode wijn Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva heeft gewonnen is niet zomaar een prijs. De prijzen die worden toegekend aan wijnen tijdens de International Wine Challenge staan namelijk bekend als de Oscars onder de wijnen.

Bereid je voor
De prijs voor de wijn die bijna zes euro kost, is vanwege zijn prijsklasse bijzonder. De overige prijswinnaars waren namelijk een stuk duurder en vielen veelal in de prijscategorie 35 euro tot 50 euro. Toch moeten we alle wijnliefhebbers een klein beetje teleurstellen: de wijn is namelijk niet in Nederland te koop. Enkel de Belgische Lidl heeft ‘m in de schappen staan en je raadt het waarschijnlijk al: de wijn is daar uitverkocht. Ja. Dit is een beetje een dooie mus, maar we hopen dat de wijn snel naar Nederland komt, Lidl. Dus.

NIEUWS | LIFESTYLE

Bron: Metro | Foto: GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser