Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Pluk de nacht en test de Advanced Night Repair-collectie van Estée Lauder met LINDA.lab

Pluk de nacht en test de Advanced Night Repair-collectie van Estée Lauder met LINDA.lab

Soms komen er kansen voorbij die je gewoon even moet grijpen. Dit is er zo een. Kort gezegd: jij krijgt de kans een set van vijf topproducten van Advanced Night Repair van Estée Lauder te testen met LINDA.lab. 

En nu wil je natuurlijk weten wat er in die set zit. Geloof ons: alles waarmee jij je huid reinigt, verfrist, herstelt én hydrateert.

Wakker worden
Kortom: alles wat jij en je huid nodig hebben voor een goede nacht en stralende ochtend. En die nacht, die heb jij niet alleen nodig, maar je huid net zo goed. Die krijgt namelijk nogal wat te verduren gedurende de dag. Stress, ongezonde (buiten)lucht, slaapgebrek zorgen voor een aanval op je huid. Daarbij ontdekten de wetenschappers van Estée Lauder dat deze invloeden een negatief effect hebben op het bio-molecuul dat ervoor zorgt dat je huid zichzelf herstelt elke nacht. Met als gevolg bijvoorbeeld verminderd huidherstel en huidveroudering.

Een seintje geven
Heb je ‘m nog? Je huid krijgt dan dus geen seintje meer dat-ie zich moet herstellen. En daar komt de Advanced Night Repair in beeld. Samen met de bedroutine zorgt dit number one serum ervoor dat je huid zich gedurende de nacht wél herstelt. Belangrijk, want ’s nachts gebeurt er immers het meest met je huid. Herstellen, hydrateren, cellen vernieuwen, alles. En daarom moet een goede bedroutine net zo normaal worden als je tanden poetsen. Plukken dus, die nacht.

De juiste volgorde
Estée Lauder heeft een perfecte volgorde voor je uitgestippeld die je samen met de Advanced Night Repair producten kunt gebruiken voor een perfecte nacht en een minstens zo stralende ochtend. Elke avond breng je de vijf producten in deze volgorde aan. Je begint met reinigen (Micro Cleansing Balm), dan versterken (Perfectly Clean Lotion), vervolgens herstellen (Advanced Night Repair serum en Advanced Night
Repair
Eye Concentrate Matrix) en je sluit af met hydrateren (Revitalizing Supreme+). En dat kost je geen uren (want die spendeer je liever horizontaal, dat snapt Estée Lauder ook). Uiteraard krijg je er een mooie handleiding bij.

Ja ik wil (de nacht plukken)
We kunnen dit natuurlijk allemaal wel zeggen, maar niets is waardevoller dan het uit te proberen en je mening te geven. Zien is geloven, niet? Daarom. Wij zoeken twintig vrouwen tussen de 20 en 55 jaar oud die de Advanced Night Repair-night time routine tussen 10 en 24 maart willen uitproberen. Meld je dus nu aan om voor ons te testen of dit product daadwerkelijk doet wat-ie belooft. Als je je voor 18 februari hier opgeeft, krijg je daarna een mail om je definitief aan te melden.

LINDA.LAB | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | #BEAUTYGEHEIM

Bron: Estée Lauder | Foto: Estée Lauder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Merlijne Wagenaar HummelinckMerlijne Wagenaar Hummelinck

Hoe kan je je aanmelden als je al bij Linda. Lab ingeschreven staat, maar geen mogelijkheid hebt ontvangen om je hiervoor in te schrijven?

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser