Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Restaurantweek FIJNproeven: goed vertoeven voor een fijne prijs

Restaurantweek FIJNproeven: goed vertoeven voor een fijne prijs

Culinair genieten is meestal een dure aangelegenheid, maar niet tijdens de restaurantweek FIJNproeven. Je geniet al van een 3-gangen diner voor € 37,50 bij verschillende toprestaurants. 

| Cindy Keijzer

Zo kun je je lief (of moeder of vriendin) nog eens trakteren op een sterrenmaaltijd.

Sterrenmaaltijd
Na de succesvolle eerste editie van FIJNproeven in 2015 hebben drie toonaangevende restaurantverenigingen opnieuw de handen ineen geslagen voor een tweede week. Deze vindt plaats van 23 mei tot en met 29 mei en er kan een keuze gemaakt worden uit een 3- of 4-gangenlunch of een 3-gangendiner voor € 37,50. Als een restaurant de trotste eigenaar is van een of meerdere Michelin-sterren, betaal je een toeslag van € 7,50 per ster.

Zij maken het verschil
De restaurantweek is ontstaan uit een samenwerking tussen Alliance Gastronomique, Les Patrons Cuisiniers en Jeunes Restaurateurs, waarbij DiningCity als faciliterende partner optreedt. De verenigingen willen zowel reguliere als nieuwe gasten van dienst zijn. “Voor liefhebbers van gastronomie, die regelmatig uit eten gaan maar dan onder dit niveau, is FIJNproeven een uitkomst. Deze mensen willen we graag laten ervaren dat het verschil in kwaliteit, ambiance en beleving veel groter is dan het uiteindelijke verschil op de rekening”, aldus Henk Borst, directeur van FIJNproeven.nl. Kijk voor deelnemende restaurants en meer informatie op FIJNproeven.nl.

FUNFACTS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: Fijnproeven | Foto: Pexels.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser