Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hoe stoffig ben jij? Deze quiz over luchtvervuiling in je huis is het in elk geval níet

Hoe stoffig ben jij? Deze quiz over luchtvervuiling in je huis is het in elk geval níet

Dat je buiten bloot wordt gesteld aan schadelijke stoffen in de lucht, weten we – helaas – wel. Maar dat de kwaliteit van de lucht bínnen tot wel vijf (ja, dat lees je goed) keer meer vervuild kan zijn, dat weet niet iedereen.

Nu denk je misschien: wat is dit nou weer voor ’n stoffig onderwerp, maar geloof ons: stofhappen was nog nooit zo vermakelijk.

Stof tot nadenken

We willen het natuurlijk lekker luchtig houden, maar goed, de feiten liegen er niet om. Denk je binnen lekker verschoond te blijven van uitlaatgassen en andere viezigheden, blijkt het thuis dus nog erger te zijn. Je ziet ze niet, maar potentieel schadelijke stoffen en gassen houden zich overal in huis op. En dan te bedenken dat we 90 procent van onze dagen binnen doorbrengen. Inderdaad, dat is stof tot nadenken.

We houden het zuiver

Gelukkig hoeven wij dat niet te doen, want dat heeft Dyson al gedaan. Zij ontwikkelden de Dyson Pure Cool: een luchtreinigingsapparaat dat de hele kamer goed zuivert. De luchtreiniger detecteert en verwijdert de schadelijke stoffen en verspreidt vervolgens gereinigde lucht door de hele kamer. Zo houd je luchtvervuiling bínnen buiten de deur. Fieuw. Met deze wetenschap kunnen we weer een beetje gerust ademhalen.

Pure Cool Dyson

Doe de quiz

Althans, dat hopen we. Misschien hebben we je de stuipen op het lijf gejaagd en zit je naar adem (en stof) te happen nu je weet dat het binnen nog viezer is dan in de file staan met je raam open. Geen paniek. Adem in, adem uit – of nee, wacht daar even mee – en kijk eerst eens wat je weet over luchtvervuiling met onze onwijs leuke quiz Hoe stoffig ben jij?. Zit geen luchtje aan, is gewoon hartstikke tof en leerzaam en eigenlijk iets om níet te willen missen.

Je bent er helemaal klaar voor, we merken het aan alles.  START DE QUIZ

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser