Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Piet Boon ontwierp deze villa's op Bonaire en jij kunt er vakantie vieren

Piet Boon ontwierp deze villa's op Bonaire en jij kunt er vakantie vieren

Houd je van zon, zee, strand én design? Dat treft. Internationaal befaamd ontwerper Piet Boon ook. Zijn liefde voor het eiland vind je terug in deze door hem ontworpen villa’s. Dát is pas in stijl vakantievieren.

En het mooie is, ze zijn gewoon te huur. En voor LINDAnieuws-lezers zelfs tegen een speciaal tarief. Komen we zo op terug.

Piet Bo(o)naire

Droom eerst even met ons mee. Bonaire. Een klein eiland net voor de kust van Venezuela, gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische zee. Geweldige stranden, knalblauwe zee, altijd mooi weer. Geen haast, wel open air yogalessen, kiten, duiken, surfen, babygeitjes (om mee te knuffelen, bij Aletta’s Goat Farm), ongelooflijk lekker eten uit foodtrucks met namen als Cactus Blue en King Kong, de allermooiste zonsondergangen (Bonaire is één lange Sunset Boulevard), massages aan huis en kanovaren door mangrovebossen. Hoe we dit allemaal weten? Van mensen die het kunnen weten: de crew van Piet Boon Bonaire.

Wat een (t)huis

En die geloof je meteen, want die zitten erop, op dat eiland. Zij weten dus ook dat een onvergetelijke vakantie begint bij een fantastisch verblijf. De villa’s van Piet Boon Bonaire behoren tot die categorie, en meer. Zo mooi zit je nooit op vakantie. De stijl van Studio Piet Boon zie en herken je niet alleen aan de buitenkant, maar voel je ook binnen. De villa’s (omgeven door een palmenoase) beschikken over vier slaapkamers, dus neem je vrienden of familieleden ook gezellig mee.

Piet Boon Bonaire slaapkamer

Wat kost dat?

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. Die zijn als volgt (met dank aan Piet Boon Bonaire voor het speciale LINDA.-tarief): een week villahuur inclusief wifi, schoonmaak, badlakens, linnengoed, transfers en lokaal advies van de villamanager Jossie is in de maanden juni, juli, september en oktober beschikbaar voor € 295 per persoon als je met 8 vrienden verblijft (weektarief € 2360 inclusief schoonmaakkosten). En oh ja, vergeet de happy hour bucket niet. Die mag je op elk gewenst moment laten bezorgen. Cadeautje van de crew.

Piet Boon Bonaire

Zin in?

Zie jij jezelf al helemaal zitten in die prachtige designervilla’s, vraag dan hier op of er nog een villa beschikbaar is. Op deze site kun je alles nog eens even goed bekijken.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser