lifestyle

Personaliseer jouw t-shirt in de Levi's Print Bar met Lizzy van der Ligt

In de Levi’s store wordt zaterdag een Print Bar geopend. Hier kun je binnen enkele minuten jouw eigen gepersonaliseerde Levi’s Batwing t-shirt ontwerpen. Hoé leuk. 

| Isabel Ockers

Voor slechts 24,95 heb jij een shirt dat niemand heeft. Behalve jij dan.

Lees ook
Met deze exclusieve collectie steunt Fabienne Chapot het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

Batwing-logo
Het Levi’s ‘batwing-logo’ is onderscheidend en herkenbaar. Het logo werd voor het eerst geïntroduceerd in 1967 in de rode kleur, en is sindsdien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Nu kan je een shirt met dit logo een unieke draai geven in de Levi’s Print Bar.

Stukje techniek
Met behulp van de modernste technologie en een eenvoudig touchscreen-systeem kun je het t-shirt volledig naar jouw wens ontwerpen. Zo kan je jouw naam of woonplaats toevoegen, het logo vullen met een speciaal ontwerp of een speciaal stadsontwerp van de skyline van Londen, Parijs, Berlijn of Amsterdam boven het logo plaatsen.

Levi's

Lizzy van der Ligt
Advies nodig om jou shirt te pimpen? Blogger Lizzy van der Ligt zal zaterdag 9 december om 10.00u de deur van de Levi’s store in Amsterdam openen. De eerste tien mensen ontvangen een gratis t-shirt en krijgen hulp van mode expert Lizzy bij het ontwerpen.

Wanneer?
Op zaterdag 9 december, vanaf 10.00u kan je jouw eigen shirt personaliseren. De Print Bar zal te vinden zijn in Amsterdam aan de Kalverstraat 167-169 en in Den Haag aan de Spuistraat 6.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE

Bron: Levi's | Foto: Levi's

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser