Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Onbeperkt ebooks lezen: zo kom je die gure wintermaanden wel door

Onbeperkt ebooks lezen: zo kom je die gure wintermaanden wel door

Zo’n boekenkast vol boeken is natuurlijk hartstikke stijlvol. Maar ondertussen zijn we toch ook wel fan geworden van het lezen van ebooks. Ereaders zijn namelijk lekker licht en je hebt elk boek binnen handbereik.

Het aanbod is gigantisch, helemaal met een Kobo Plus ebook-abonnement van bol.com en Kobo.

Véél boeken
Dat je onbeperkt muziek kunt luisteren en series kunt kijken voor een vast bedrag per maand weten we inmiddels wel. Maar dat je ook onbeperkt thrillers, romans en zelfhulpboeken kunt lezen, daar hadden wij geen weet van. Het Kobo Plus ebook-abonnement kost nog geen tientje per maand en daarmee heb je ruim 150.000 boeken tot je beschikking (waaronder 18.000 Nederlandstalige). Uiteraard bevat het abonnement de nieuwste releases van de beste auteurs, denk aan, Saskia Noort, Tess Gerritsen en Sarah Pinborough. Maar ook alle zelfhulpboeken van Roos Vonk en het boek Ikigai, de Japanse kunst van een lang en gelukkig leven, kun je er vinden. Zie jou dan nog maar eens van die bank af te krijgen.

Kijk uit voor keuzestress
Lezen via een ereader is hartstikke comfortabel. De apparaten liggen fijn in de hand en je wisselt eenvoudig tussen duizenden verschillende boeken – van een spannende thriller zo, hup, naar een zelfhulpboek over leven in het nu. Het grote voordeel van lezen met een Kobo Plus ebook-abonnement is dat je helemaal niet meer hoeft te kiezen: je kunt elk gewenst boek zo uit het assortiment plukken en lezen, waar je ook bent, thuis of onderweg. Bevalt het niet? Geeft niks, dan zoek je gewoon weer een ander.

Probeer vooral even uit
Het Kobo Plus ebook-abonnement kost 9,99 euro en heeft het grootste aanbod ebooks. Je kunt die ebooks ook op ieder apparaat lezen – dus niet alleen op je Kobo ereader, maar ook op je smartphone of tablet, via de app. Ben je benieuwd naar het aanbod? Dan is bol.com je man. Daar kun je zien of de boeken van jouw favoriete schrijvers en in jouw lievelingsgenres worden aangeboden binnen het abonnement. Wil je het graag uitproberen? Dat kan. De eerste dertig dagen zijn namelijk gratis, daarna is het maandelijks opzegbaar. En nu de feestdagen er weer aankomen is de Kobo Plus-cadeaukaart hèt cadeau voor onder de boom.

NIEUWS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: bol.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser