Advertorial

Onbeperkt bellen doe je nu ook bij Blokker

Denk jij bij Blokker aan degelijk en praktisch? Da’s oud nieuws: tegenwoordig kun je bij De Nieuwste Blokker namelijk niet alleen terecht voor gezellige woonspullen, maar ook alles voor je fiets.

Onbeperkt bellen dus. Nou ja, fietsbellen dan.

Aan alles is gedacht
Oké, oké, we geven toe: de kop is een beetje flauw. Maar Blokker komt wel met toffe fietsaccessoires. Niet alleen vind je er fietsbellen, ook heeft Blokker aan sloten, lampjes en fietstassen gedacht. En ben je toe aan een geheel nieuwe fiets? Zelfs die koop je in de winkel.

Shop gemakkelijk online
Maar je kunt natuurlijk ook lekker online shoppen. Op Blokker.nl heb je ruime keuze uit fietsaccessoires en fietsen. De kwaliteit is nog steeds zoals je van Blokker gewend bent en voor een goede prijs. En je nieuwe fiets maak je dus zowel in de winkel als online gemakkelijk compleet met een leuke fietstas of zadelhoes.

Er is meer
En wanneer je er toch bent: kijk ook even naar alle leuke accessoires voor in huis. Blokker richt zich namelijk tegenwoordig meer op lekker tafelen, koken en design, dus shop er vooral wat gezelligheid voor je interieur.

VIDEO'S | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser