Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

NeighbourFood Market: kom eten én neem wat mee

NeighbourFood Market: kom eten én neem wat mee

Haast je niet met de weekendboodschappen: zondag eet je de lekkerste happen op de NeighbourFood Market. Proef de creaties van bio-boeren, traiteurs, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, soepkokers en sandwichhelden én neem zelf wat eten mee.

| Tessa Heinhuis / Productie: Djamilla van Brussel

De bedenkers van de markt vragen iedereen – in plaats van entreegeld – voorverpakt voedsel mee te nemen voor de voedselbank.

Samen de afwas doen
Een pak rijst of zak pasta uit het kerstpakket kunnen ingeleverd worden bij de deur. Zo eet je niet alleen, maar samen met mensen die het minder breed hebben. Daarnaast geldt een bijzonder bring your own-concept: neem je eigen bord en bestek mee. Afwassen kun je daar doen: dat scheelt de organisatie een hoop zooi.

Weg met die troep
Eten is niet het enige dat er te doen is: op de vlooienmarkt scoor je – ook voor een prikkie – de meest bijzondere tweedehands spullen. Zo vind je bijvoorbeeld wereldse en industriële vintage spullen van het merk Loodz88. Heb je zelf nog een garage waar je struikelt over de spullen? Iedereen kan zich aanmelden om op de markt een kraam te huren – gooi je zó al je oude meuk in de verkoop.

Schrijf ‘m op je lijstje
De NeighbourFood Market is iedere derde zondag van de maand op het Westergasterrein in Amsterdam. De exacte locatie op het terrein verschilt iedere keer – houd daarvoor de Facebookpagina van het evenement in de gaten. Aanstaande zondag start het culinaire festijn om 11:00 uur.

nfm4

nfm1

nfm5

nfm2

nfm

nfm3

SNACKS | FUNFACTS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: Neighbour Food Market | Foto: Neighbour Food Market

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

AnnemarieAnnemarie

Linda is SUPER.....graag zou ik de B&S-tas willen winnen.!

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser