lifestyle

'Moet ik rennen'-app: nooit meer vloeken op het perron

'Moet ik rennen'-app: nooit meer vloeken op het perron

Vloeken en tieren omdat je op een haar na je trein, bus of metro mist: het zijn gedane tijden.

| Tessa Heinhuis

De gloednieuwe app Moet Ik Rennen? vertelt je precies of je rustig naar de bushalte kan sjokken of dat je toch een sprintje moet trekken.

Tik, tak
De applicatie werkt simpel. Het geeft namelijk maar antwoord op één vraag. Of je wel of niet op moet schieten, dus. Het antwoord is een kort maar krachtige ja of nee. Vervolgens telt een digitale klok af. Door je huidige locatie met GPS te checken en dit te vergelijken met de actuele vertrektijden wordt er precies berekend hoeveel tijd je nog hebt voor vertrek.

Hier, wat lekkers
Handig: ook vertragingen worden meegenomen in het reisadvies. Mocht het tóch gebeuren dat je vervoer voor je neus wegrijdt, dan hebben de bedenkers wat leuks bedacht. Met de Geen Haast Korting in de app kunnen reizigers die nog genoeg tijd hebben een snack voor een euro scoren. Om je een beetje te troosten.

Moet ik rennen is bedacht door vier studenten – die zich hoogstwaarschijnlijk zelf regelmatig kwaad hebben gemaakt om gemiste treinen en bussen. Je kunt de app zowel voor Android als voor Apple gratis downloaden.

SNACKS | APPS | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: Moet ik rennen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser