Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

mode

Zomerse sieraden van Yolanthe

Zomerse sieraden van Yolanthe

Na de grootse lancering in Istanbul, kunnen we Yolanthe’s sieradenlijn nu van dichtbij bekijken. Voor de campagnebeelden van YC Jewels kroop de ontwerpster zelf in fleurige niemendalletjes om de bling bling te promoten.

In gekleurde bikini’s, badpakken, hippe shorts en met een weelderige bos haar showt Yolanthe Sneijder-Cabau haar juwelen.

Voor ieder wat wils
De collectie bestaat uit subtiele kettinkjes, armbanden en ringen, maar ook extravagante types kunnen bij Yo terecht. Grote colliers met gekleurde bloemen, franjes en glimmende stenen zullen hen meer aanspreken.

Leuk je kapsel op
Maar dan zijn we er nog niet. De lijn bevat namelijk ook allerlei sieraden voor in je haar, gemaakt van kettingen en veren.

Vertel
Wat vind jij van de ontwerpen van Yolanthe? Staat er al een item op je verlanglijstje?

MODE | BEAUTY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

melaniemelanie

ze is onecht, op die leeftijd al geheel nep

RobinRobin

Leuke sieraden maar als je besteld zijn de verzendkosten € 15 en duurt het nog 1 maand voor je het artikel ontvangt. Daarnaast moet je naast het toch wel hoge bedrag voor het sieraad zelf en de bijkomende hoge verzendkosten ook € 34 betalen aan de DHL koerier voor douane kosten. Een ketting van € 61 euro kost je uiteindelijk € 110 euro. Ik heb de DHL koerier het pakje mee terug laten nemen voor retourzending. Veel te duur.

MarleenMarleen

Waarom ze haar mond open heeft? Omdat ze haar lippen op heeft laten spuiten. Dan krult vooral je bovenlip naar buiten en boven en kun je je lippen niet meer goed sluiten. Borsten zijn ook nep.

suzannnesuzannne

echt mooie spullen verkopen zichzelf wel, hoef je niet voor in je bikini...

SuzanneSuzanne

@e waarom zeur je zo? Geweldig lijf, geweldige sieraden, geweldige mond

SuusSuus

Ik vind ze super mooi !

E.E.

En waarom zo weinig kleren aan?! Ik heb nooit zoveel sieraden van slechte kwaliteit aan bij mn badpak of bikini

E.E.

En waarom heeft ze altijd haar mond open?

E.E.

Lelijk.

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser