Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Van deze zomercollectie maakt ons hoogwaardig linnen-hart een sprongetje

Van deze zomercollectie maakt ons hoogwaardig linnen-hart een sprongetje

Sta jij momenteel iedere ochtend half huilend voor je kledingkast omdat je slechts de keuze hebt uit óf hele warme truien, óf outfits voor als het minstens boven de dertig graden is? Jep, heel herkenbaar. 

Want wat in hemelsnaam te dragen tijdens alle temperaturen daartussen?

Linnen is altijd een goed idee

Nou, daar hebben wij wel wat op: sla wat linnen kledingstukken in. Geloof ons, da’s bij elke temperatuur een goed idee. Want: geen zweetaanvallen als de temperaturen aan het eind van de dag toch ineens oplopen, maar wel warm genoeg om die fietstocht in de ochtend naar je werk te overleven. En, ook niet onbelangrijk: linnen vormt zich naar je lichaam. En ja, daar worden wij vrouwen gewoon heel gelukkig van.

Zomercollectie Didi

Hebben we nog een tip, ga naar Didi. Daar hangt momenteel een zomercollectie in de rekken waar ons hoogwaardig linnen-hart zowat van op hol slaat. Fijne tunieken, elegante jurkjes, stijlvolle broeken: je zou de hele collectie linea recta in je eigen garderobe willen hangen. Al is het alleen maar om al die prachtige felle én zachte tinten in je kledingkast te hebben.

Even de video bekijken

Meer weten over deze linnen collectie waar wij zo lyrisch over zijn? Bekijk dan vooral onderstaande video even. Maar, wees gewaarschuwd, het zou zomaar kunnen zijn dat je dan meteen de stad in wilt. Of aan het online shoppen slaat, dat is natuurlijk ook een optie.

Kreukels

En oja: vind je het vervelend dat linnen kledingstukken wat sneller kreukelen dan andere stoffen? Volgens de Italianen verraden kreukels juist de kwaliteit van linnen, dus wij zeggen: the more kreukels, the better. En nu, óf weer aan het werk, óf heel snel naar Didi.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL

Bron: Didi | Foto: Didi

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser