Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Zo combineer je metallic items zonder dat je meteen als catwoman door het leven hoeft

Zo combineer je metallic items zonder dat je meteen als catwoman door het leven hoeft

Volgens de nieuwste modetrends gaan we komend seizoen volledig gekleed in metallic. Krijg je het daar Spaans benauwd van omdat je metallic al snel een beetje te veel van het goede vindt? 

Niet nodig. FIFTH HOUSE weet precies hoe je de perfecte lak-look creëert zonder meteen als catwoman door het leven te hoeven.

Combineren kun je leren

Want metallic is perfect voor een goed feestje, maar zeker ook voor een doordeweekse dag. FIFTH HOUSE bewijst dat met een nieuwe collectie vol metallic items die naadloos te combineren zijn met klassieke items. Ideaal voor een dagelijkse look dus.

Suit up Chic

Zo heeft het merk nu een blouse in perfecte snit met een shimmer die je gemakkelijk kunt dragen op een mooie pantalon. Ideaal voor een standaard werkdag. Mooie lange jas eroverheen en je bent ook nog eens klaar om ’s avonds op een fijn diner te verschijnen.

Casual met Fifth House

Ga je toch liever voor casual? Draag dan een lakleren broek met basic shirt en comfortabele gympen eronder. Helemaal volgens de trends en toch hartstikke lekker om mee voor de dag te komen. Inslaan dus die handel, want lekker voor de dag komen, is altijd prettig. 

Bovenstaande outfits zijn online verkrijgbaar op FIFTHHOUSE.nl. Wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan vooral ook even op Instagram: @fifthhouse_official.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: FIFTH HOUSE | Foto: FIFTH HOUSE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Henny KerstgensHenny Kerstgens

Helemaal top die metallic look, ik zou het wel aandurven om hiermee de blits te maken.Laat maar lekker kijken die mensen want ik voel me prima in deze bijzondere look.Lieve groetjes, Hennie

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser