Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Zalando laat met zes toptalenten zien hoe je denim met karakter draagt

Iedereen heeft wel een spijkerbroek in huis, maar wanneer je die op je eigen manier draagt, wordt je denim-look tóch uniek en nooit saai. Dat bewijst Zalando in de nieuwe campagne #zalandodenim.

En wanneer je niet alleen je denim, maar ook al je creativiteit uit de kast haalt bij Zalando’s denimpop-up event, kan dat je zomaar een jaar gratis shoppen opleveren.

#zalandodenim

Kleding is er al lang niet meer alleen om jezelf warm te houden. Door middel van je eigen stijl draag je uit wie je bent en waar je voor staat. Zo kan hetzelfde materiaal, zoals denim, bij iedereen anders naar voren komen. Samen met zes opkomende talenten uit Nederland en België onderzoekt kledingwebshop Zalando hoe de nieuwe generatie denim draagt, eigen maakt en stijl gebruikt als een vorm van persoonlijke expressie. En met het resultaat krijgt Zalando ons zéker warm.

Naaz voor #zalandodenim.

Zalando denim naaz event

Zes toptalenten

Singer-songwriters Naaz en Emma Bale, acteurs Gijs Blom en Olivia Lonsdale (foto boven) en rappers Rey Tranquilo en Primero weten als geen ander hoe ze hun eigen identiteit kunnen uiten. Speciaal voor #zalandodenim creëerden zij outfits uit het ruime assortiment van Zalando. Het resultaat: zes duidelijk van elkaar verschillende looks, die samen één divers geheel vormen (en waar je spontaan een plekje vrij voor hebt in je kledingkast).

Jouw eigen unieke identiteit

Mocht je geïnspireerd raken door de verschillende looks, dan hebben we goed nieuws. Op donderdag 15 november vindt Zalando’s denimpop-up event plaats in Roodkapje, Rotterdam. Hier kun je van 17.00 tot 21.00 uur de items die de toptalenten aanhebben met korting shoppen. En dat is nog lang niet alles. Je kunt die avond namelijk ook genieten van een concert van campagnetalent Naaz, je eigen denim ontwerpen en je nagels laten doen door de nail artists van Isla Salon. Dat allemaal onder het genot van (niet onbelangrijk) Instagram-waardige hapjes en drankjes.

Emma Bale voor #zalandodenim.

Zalando denim naaz event

Een jaar lang gratis shoppen

Wanneer je onafhankelijkheid, creativiteit en authenticiteit in één foto laat zien in de photobooth op het event, ga je niet alleen met een dosis denim-inspiratie naar huis. De maker van de mooiste foto wint namelijk een jaar lang gratis shoppen op Zalando.nl. Dus trek je stoute broek, eh, schoenen aan, bekijk het event op Facebook en laat je donderdag onderdompelen in een wereld van creativiteit.

SNACKS | MODE | LINDA.MEIDEN | ADVERTORIAL | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: Zalando | Foto: Zalando

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Humarah AhmedHumarah Ahmed

Harstikke mooi!

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser