Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

mode

Sla je slag: WE Fashion en Leger des Heils blazen party-kleding nieuw leven in

Sla je slag: WE Fashion en Leger des Heils blazen party-kleding nieuw leven in

WE Fashion dat samenwerkt met het Leger des Heils: het blijkt een perfecte combi. Klanten konden hun gedragen WE-party items inleveren bij één van de 100 WE-stores, waarna de keten ze doorgaf aan tweedehandswinkels.

| Helen Vis

De inzamelactie was een groot succes, er zijn veel mooie party-outfits bijeengebracht. De WE x ReShare collectie is vanaf 1 december verkrijgbaar bij alle ReShare Stores van het Leger des Heils.

WE x ReShare

Veel feestkleding wordt na één of twee keer dragen weggegooid. Dit is natuurlijk hartstikke zonde. Daarom bedacht WE deze samenwerking om feestkleding een tweede leven te geven. De volledige opbrengst van de verkopen gaat naar het Leger des Heils, je draagt dus ook nog eens bij aan de financiering van hun hulpaanbod.

WE Fashion WE x ReShare

Collector’s item

Er is goed nieuws voor de echte fashionista’s onder ons: er hangt in één van de tien ReShare Stores een heel speciaal collector’s item van de Nederlandse modeontwerper David Laport. Speciaal voor de lancering van de WE x Nina collectie in 2016 ontwierp hij zes unieke designerstukken voor de catwalkshow (de show was te zien in Goede Tijden Slechte Tijden). Je kunt één van deze zes exclusieve kledingstukken scoren voor een mooie prijs. Happy hunting!

De winkels die meedoen zijn de Reshare stores in Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Groningen, Nijmegen Rotterdam en Tilburg.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE | SHOPPEN

Bron: WE Fashion | Foto: WE Fashion

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser