Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Scheelt je tijd (én ruimte in je kast): deze kerstoutfits kunnen het hele jaar

Scheelt je tijd (én ruimte in je kast): deze kerstoutfits kunnen het hele jaar

Heb je een knaller van een kerstjurk gekocht, hangt-ie vervolgens de rest van het jaar in de kast… Superzonde vindt WE Fashion, en daarom komt de modeketen met een feestcollectie die het hele jaar te dragen is.

Lekker voor de kastruimte, mocht je daar gebrek aan hebben.

Kan altijd

Zo draag je de metallic blazer uit de nieuwe lijn mooi op een zwarte jurk tijdens een chic diner, maar kan-ie ook prima op werk met een goede coltrui en donkere denim. En als je compleet in gala moet, is deze subtiele doch sierlijke maxi ideaal. Die met een fijne slipper, goede knot en rieten tas zelfs geschikt is voor een nazomerse dag.

Om ‘m af te maken

Verder heeft WE Fashion ook genoeg moois om je outfit mee af te maken: deze statement riem en glittertas bijvoorbeeld: lekker feestelijk, maar bij een jeans minstens zo sprankelend. Of subtiele sjaal, haarband, make-uptas en fonkelende sokken die bij geen enkel kledingstuk misstaan.

In één keer klaar

Dat de hele collectie ook makkelijk met elkáár te matchen is, is helemaal mooi meegenomen. Zo ben je na één winkel klaar en hoef je niet stad en land (of internet) af te speuren voor een nieuwe wintergarderobe. Want toegegeven: in de drukke decembermaand heb je vast nog meer te doen.

Goed, we hebben dus al wat voorwerk voor je gedaan – de hoogste tijd om de items eens zelf te bekijken. En die vind je hier.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL

Bron: WE Fashion | Foto: WE Fashion

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser