Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

De nieuwe badlijn van Freya is een (borst)partij prettig voor vrouwen met 'n grote boezem

De nieuwe badlijn van Freya is een (borst)partij prettig voor vrouwen met 'n grote boezem

Deze zomer wil je maar één ding, of eigenlijk: juist níet. En dat is een keuze moeten maken tussen dat badpak dat jouw rondingen ondersteunt en die bikini die dat niet doet, maar je in feite veel mooier vindt.

Freya biedt je die zorgeloze zomer, want hun nieuwe badlijn staat voor steun én stijl.

Ondersteuning

Sinds 1998 houdt het lingeriemerk al rekening met álle lichaamstypen. Vooral vrouwen met een flinke boezem kunnen hun hart (en ultieme lingerie én badkleding) ophalen bij Freya. Zo zijn de voorgevormde bovenstukken verkrijgbaar tot de grootste cups en dus uitermate geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar de juiste ondersteuning. Niet alleen fijn als je dat laatste stukje naar de bus moet rennen, maar ook als die kleine koter van je op het strand van links naar rechts schiet.

Steun én stijl

En dat is een feestje, want de bikini’s zitten met hun zachte stoffen als gegoten. En over die stoffen gesproken: die maken met hun stretchy structuur niet alleen je rondingen blij, maar ook jouw innerlijke stijlkoningin. Ze komen namelijk voor in een uiteenlopende collectie aan kleuren en prints en zijn daarom echt een toevoeging aan jouw persoonlijke stijl.

Verschillende ontwerpen

Het allerbelangrijkste vinden ze bij Freya dus dat vrouwen geen keuze hoeven te maken tussen een bikini die goed zit, en een bikini die goed voelt. Wél zal je moeten kiezen tussen het brede aanbod aan ontwerpen: van exotische bloemenprints en energieke neon-kleuren tot tropische motieven en patronen: een zomerdag begint met een bezoekje aan één van de verkooppunten en eindigt (natuurlijk) met een dagje aan het strand.

Win, win, win

Maar er is meer. Om jouw zomervakantie helemaal compleet te maken, geeft Freya tien setjes weg aan LINDAnieuws-lezers. Meedoen kan via deze link, en wie weet lopen jij en je boezem binnenkort wel in één van de trendy bikini’s of badpakken.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL

Bron: Freya | Foto: Freya

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser