Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Sexy, strapless of shapewear: met deze lingerie in je kast valt er elke dag genoeg te kiezen

Sexy, strapless of shapewear: met deze lingerie in je kast valt er elke dag genoeg te kiezen

Lingerie is geen kers op de taart, nee nee, het is de básis van je outfit. En met deze items in je kast is er altijd een geschikte set om aan te trekken.

Zo sta je niet te frunniken met een bobbelend kanten beha onder je witte t-shirt.

Sexy en comfortabel

Zie jij gelijk prikkende, oncomfortabele beha’s voor je wanneer je aan kant of broderie denkt? Dat hoeft dus niet. Er zijn genoeg beha’s, van PrimaDonna bijvoorbeeld, die sexy zijn én lekker zitten. Niet zo’n beha waarvan je ’s avonds na je werk gelijk denkt: die moet uit. Een vrouwelijke beha van kant, met broderie of met romantische versiersels, laat je nét wat fijner voelen als je lekker joie de vivre met je bloemenjurk door de straat slentert.

T-shirt beha

Ook belangrijk: een beha die vrijwel onzichtbaar is onder strakke of lichte kleding. De T-shirt beha dus. Deze is er zowel voorgevormd als niet voorgevormd en is lekker basic.

Strapless of Multiway

Kan je je die doorzichtige bandjes van een paar jaar geleden nog herinneren? Laten we eerlijk zijn: dat was geen gezicht. Met een goeie strapless beha heb je die ondingen ook helemaal niet nodig. De juiste strapless beha zit goed aangesloten en zorgt ervoor dat je je geen seconde druk maakt om het afzakken van je top. Altijd handig om in je kast te hebben liggen: de multiway beha. Bij deze beha kun je de bandjes losmaken en verzetten, waardoor je ook gemakkelijk een racerback of haltertop kunt dragen zonder dat degene achter je de hele tijd naar je beha zit te gluren.

Varieer met slips

Niet iedereen is dol op de string en sommigen gruwelen van een broekje met pijpjes. Kies wat slips betreft daarom vooral wat je lekker vindt zitten. Maar als je je benen langer wil doen lijken, is de hooguitgesneden slip alles wat je nodig hebt.

Shapewear

Wij vinden dat iedereen prachtig is zoals-ie is en dat je niet aan je lijf hoeft te sleutelen. Maar voel jij je nét wat lekkerder als je benen, billen en buik een beetje strakker zijn? Dan is shapewear een goeie optie. Weinig moeite, tóch een maatje minder. Vrouwelijke beha met kant erboven, jurkje eroverheen en niks meer aan doen.

MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: PrimaDonna

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser