Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

mode

Prachtig: echte lijven in Zeeman-campagne

Prachtig: echte lijven in Zeeman-campagne

In de nieuwste Zeeman-advertentie spelen ‘gewone’ mannen, vrouwen en kinderen de hoofdrol. De textielsuper wil hiermee laten zien dat het niet uitmaakt hoe je eruitziet: er is goed en passend ondergoed voor iedereen.

| Martine Schut

Meer dan achtduizend mensen hadden het lef om na de oproep Durf jij wel als ondergoedmodel? schaamteloos hun kleding uit te trekken.

Statement
Uiteindelijk zijn negentig klanten terug te vinden in de folders, televisiereclames en op posters in de winkels. Met de foto’s wil het bedrijf een duidelijk statement maken. Dik, dun, klein, lang, oud of jong: er is ondergoed voor iedereen. De reclamecampagne loopt tot eind september dit jaar.

Lekker normaal
Zeeman is niet het eerste merk dat ‘normale mensen’ de hoofdrol laat spelen in een campagne. Zo zien we al jarenlang verschillende maten schitteren in de reclames van het beautymerk Dove en ook Marc Jacobs ging mee met deze hype; klanten konden via internet modellenklussen binnenhalen en ook deze actie was een groot succes.

NIEUWS | MODE

Bron: Zeeman | Foto: Zeeman

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

AnAn

Echt een super reclame! Zouden meerdere winkels/merken enz. een voorbeeld aan moeten nemen!

LaraLara

Vind het echt super! Jullie dames en heren rocken!

yvonneyvonne

fantastische reclame zag hem vandaag voor het eerst voorbij komen.Top!

EstherEsther

Ik vind hem echt geweldig!! Ook al had het welbekende bierbuikje er inderdaad ook in gemogen. :) Complimenten voor alle "gewone"modellen!!

DianaDiana

Super!!Bij Wallmart in Amerika doen ze dit al jaren. Eindelijk de real world en geen graten pakhuizen.

AnnaAnna

Geweldig!! Eindelijk eens niet meer alleen broodmagere modellen met maatje 34/36. Maar eens een realistisch beeld van de gemiddelde Nederlandse bevolking. Vond het leuk om naar te kijken en helemaal niet storend.

MoniqueMonique

Ik kreeg de folder gisteren en lag in een deuk. Ik vind het een goed idee om doorsnee mensen te laten zien maar dat ondergoed! Dat draagt toch niemand.

MarionMarion

Toch gek dat er dan geen enkele "echte"man tussen zit. Ik heb de folder doorgebladerd, maar geen bierbuik te bekennen...

jaxjax

Super deze actie, the real world!

Lisanne KniggeLisanne Knigge

Kan ik hier ook geld voor vragen als ze mn foto gebruiken?

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser