Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

mode

Omdat het kan: Balenciaga lanceert Crocs met een naaldhak

Omdat het kan: Balenciaga lanceert Crocs met een naaldhak

Het staat nog grif in ons geheugen: modehuis Balenciaga lanceerde een Croc met plateauzolen. Blijkbaar smaakt het naar meer, want het dure merk brengt nu een naaldhakversie van de rubberen schoen op de markt.

| Stijn de Vries

De torenhoge stiletto’s kun je naar eigen smaak verfraaien met allerlei kekke accessoires.

Zuurstokken

De pumps zijn verkrijgbaar in zuurstokroze en geel. Het is niet duidelijk of er ook andere kleuren worden gelanceerd. Creatief directeur Demna Gvasalia, de oprichter van Vetements en nu ook werkzaam bij Balenciaga, weet altijd opvallende kleding te ontwerpen. Toch lukt het hem ook om zijn kleding goed te verkopen. Zijn Crocs met plateauzolen waren bijvoorbeeld in mum van tijd uitverkocht in de voorverkoop, dus waarschijnlijk zullen deze stiletto’s ook als warme (en foeilelijke) broodjes over de toonbank gaan.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Lelijke lijst

Al bijgekomen van dit ontzettend jammerlijke nieuws? Nee? Mooi, wij ook niet. De stiletto’s zijn niet de enige poging om Crocs high fashion te maken. Dit zijn drie andere (jammerlijke) missers (met wisselend succes):

1. Plateauzool-Croc

2. Ingebouwde sokken-Croc

3. Hakken-Croc

Lees ook
Crocs zijn terug en dit vindt onze hoofdredacteur Jossine Modderman ervan

SNACKS | MODE | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: Balenciaga | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser