Advertorial

Modehemel Saks OFF 5TH is geopend en dit is waarom jij erheen wil

Modehemel Saks OFF 5TH is geopend en dit is waarom jij erheen wil

Donderdag 7 september opende Saks OFF 5TH haar deuren in Rotterdam. Dit bekende winkelconcept uit New York, waar je premium labels vindt tegen gereduceerde prijzen, kun je nu eindelijk ook gewoon in Nederland bezoeken.

En als je weet wat ze er verkopen, wil je er gelijk naartoe.

Ruim én mooi ingericht
Bij de opening waren honderden mensen aanwezig. Niet zo gek, want het concept van Saks OFF 5TH is uniek. De winkel heeft een oppervlakte van 2600 vierkante meter en is gevuld met honderden high-end designermerken tegen een gereduceerde prijs. Ook prettig: de winkel is prachtig ingericht. Je kunt er uren struinen, rondsnuffelen en jouw #onething vinden. Dat vindt Saks OFF 5TH namelijk essentieel – dat je jouw persoonlijke must have op de kop tikt.

Keuze genoeg
En dat gaat vast wel lukken, ergens op een van de vele afdelingen van deze winkel. Wanneer je het modeparadijs aan de populaire Rotterdamse Hoogstraat (nummer 185) binnenkomt, neem je de roltrap naar beneden. De winkel wordt aangekondigd met het sprekende, zwart-witte logo. Als je beneden bent, strekt een shopwalhalla zich voor je uit. Designermode, schoenen, denim, accessoires en sportkleding: het is er allemaal te vinden.

Inrichten dus, dat huis
Ook voor leuke spullen voor je huis zit je bij Saks OFF 5TH goed. Niet alleen kan je je lol op wat betreft woonaccessoires, de winkel heeft ook mooie keukenproducten en kleinere meubels. Je kunt je binnen gerust úren vermaken, en als je tussendoor even uit wil rusten dan kan dat in de lounge. Nederland is een modeparadijs rijker, en wij zijn er blij mee.

Alvast even kijken
Wil je alvast wat zien van Saks OFF 5TH? Kijk dan op Saks-off-5th.nl, of op Facebook of Instagram.

MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foto: Saks OFF 5TH

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser