mode

Met REWEAR in Hermès paraderen

Met REWEAR in Hermès paraderen

Je hoeft niet meer te leuren langs vintage winkels voor designerkleding. Heb jij iets van een ontwerper in je kast hangen, dan kun je dat via de mode-app REWEAR weer uitlenen en er iets moois voor terugkrijgen.

| Martine Schut

En zo kan iedereen tijdelijk in een ‘Vuitonnetje’ of een ‘Channeltje’ paraderen.

Hemels
In andermans designerkast shoppen is hemels, want exclusieve accessoires en outfits zijn ineens te leen. Je moet er wel iets voor terug doen door zelf een mooi item ‘in te leggen’. Het werkt simpel: je hebt iets moois in je kast liggen waar je ooit blij mee was, maar nu ligt te verstoffen. Daar kun je een ander een plezier mee doen door dat item via de app te delen.

Podium
Het is niet alleen lenen uit de kledingkast van andere vrouwen, je kunt ook een mooie creatie van een Nederlandse ontwerper scoren. We werken ook samen met Nederlandse en ook beginnende ontwerpers, zegt creative director Pauline Breeuwsma. Die willen we ook een podium bieden om hun ontwerpen en collecties onder een publiek bekend te maken die ze misschien niet zouden bereiken in het hogere segment.

Even kiezen
Er zijn twee abonnementsvormen, de gratis vorm is REWEAR voor alle merken en de Elite vorm van REWEAR is voor alle high-end merken, inclusief verzekering en REWEAR-stylist en kost € 24,95 per maand.

Schermafbeelding 2014-09-12 om 14.10.09

NIEUWS | MODE

Bron: REWEAR | Foto: REWEAR/Melody Lieftink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser