Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

mode

Mademoiselle C over het leven van Carine Roitfeld

De leidster van de French Voguettes (redacteuren bij de Franse Vogue) blijft altijd Carine Roitfeld, ook al is ze er al een tijdje geen hoofdredacteur meer.

Met perfect haar dat niet in de war te krijgen lijkt, donkere ogen en een ieniemienie figuurtje is ze de belichaming van Parijse chique. In Mademoiselle C wordt ze gevolgd tijdens de lancering van haar nieuwe magazine CR Fashion Book.

Grote borsten
Met een inner circle die bestaat uit Donatella Versace, Tom Ford, Karl Lagerfeld, Mario Testino, Riccardo Tisci, Diane Von Furstenberg en Alexander Wang is ze een van de meest invloedrijke mensen in de mode-industrie. Zo zorgde zij bijvoorbeeld voor de doorbraak van de Nederlandse Lara Stone, die door de rest van de modewereld was afgeschreven vanwege haar te grote borsten en onbeholpen catwalk-loopje.

Modellen en excentrieke personen
De film geeft een kijkje in haar leven, dat gevuld is met modellen, beroemdheden en excentrieke personen. Carine laat ons zien waar ze zo goed in is: verhalen vertellen met onvergetelijke fotoreportages.

De première – in september – is nog even wachten, maar hier kun je alvast de eerste trailer zien:

MODE | BEAUTY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser