Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Kom naar de Esprit VIP Night en krijg persoonlijk stijladvies van Fred van Leer

Kom naar de Esprit VIP Night en krijg persoonlijk stijladvies van Fred van Leer

De één staat elke ochtend huilend voor de kledingkast, terwijl een ander iedere dag lachend een grandioze outfit in elkaar flanst. Behoor jij tot de eerste categorie? Kom dan 14 maart naar Esprit op het Spui in Amsterdam. 

Daar krijg je namelijk de hele avond gratis en voor niets stijladvies van Fred van Leer. Jazeker, the one and only.

Fred van Leer

En dat niet alleen. Het eerste uur worden er ook nog allerlei hele fijne prijzen weggegeven. Zorg dus dat je erbij bent, stipt om 18.00 uur.

Maan

Haal je dat niet, bijvoorbeeld door werk? Dan is het alsnog de moeite waard om een uurtje later te komen. Met een hapje in je ene hand en een drankje in de ander, ben je om 19.00 uur namelijk getuige van een intiem mini-concert van zangeres Maan.

Uiteraard mét korting

En daarna moet er natuurlijk ook even geshopt worden. En Esprit zou Esprit niet zijn, als er tijdens deze VIP Night geen mooie prijskaartjes aan de nieuwe collectie zouden hangen. Esprit Friends krijgen de hele voorjaarscollectie mee met twintig procent korting. Ben je nog geen Esprit Friend? Meld je dan even ter plekke aan in de winkel en die 20% korting geldt ook voor jou. Da’s toch altijd lekker meegenomen.

Gelukkig landelijk

Woon je nou niet echt in de buurt van Amsterdam, dan hoef je niet te treuren. De Esprit VIP Night is een landelijke actie die in veertig winkels verspreid door Nederland plaatsvindt, waaronder Maastricht, Den Haag, Breda en Utrecht. Daar krijg je er helaas geen Fred van Leer en Maan bij, maar alleen al die kortingen (en happen en dranken) zijn ook heel fijn.

Kaartlezen maar

Benieuwd of je ook bij jou in de buurt ergens terecht kunt voor een VIP Night op 14 maart? Bekijk dan snel deze kaart.

De VIP Night in Amsterdam met Fred van Leer en Maan, duurt van 18.00 uur tot 21.00 uur. 

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL

Bron: Esprit | Foto: Esprit

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser