Advertorial

Doutzen showt 19 juli de nieuwe collectie van Nikkie Plessen en iedereen is welkom

Doutzen showt 19 juli de nieuwe collectie van Nikkie Plessen en iedereen is welkom

Het lijkt wel gisteren dat Nikkie Plessen haar bedrijf NP Fashion oprichtte, maar op 19 juli loopt de ontwerper alweer zes jaar in de modewereld rond én lanceert ze haar vijfde kledinglijn: FIFTH HOUSE. 

En aangezien niemand minder dan ons aller Doutzen het gezicht is van de nieuwe collectie, is ook zij bij die lancering aanwezig.

De Bijenkorf

Heb je de Friese schone altijd al een keer in het echt willen zien en ben je enorm nieuwsgierig naar Nikkie én haar nieuwe collectie? Dan hebben we hartstikke goed nieuws voor je. Op 19 juli is iedereen vanaf 17:00 uur welkom op de eerste verdieping van De Bijenkorf om te komen kwijlen, euh, kijken naar de prachtige collectie die Nikkie wederom uit haar modieuze mouw heeft geschud. 

FIFTH HOUSE

Wat je – behalve Doutzen, Nikkie, en de campagnefoto’s – zoal kunt verwachten? Denk aan een complete collectie dameskleding van cleane lijnen, comfortabele pasvormen, natuurlijke en rijke materialen, en veel aandacht voor details en kwaliteit van de afwerking. De collectie is meteen verkrijgbaar en in de FIFTH HOUSE-shop worden ook nog eens hele fijne toilettasjes uitgedeeld.

Giveaway: metamorfose

En dat is nog niet alles. Je maakt ook nog eens kans op een complete metamorfose (styling Jetteke van Lexmond en make-up door vaste visagist van Doutzen) op de ochtend/middag van de lancering, waarna je een speciaal fotomoment met Doutzen krijgt. Wie durft – ieder normaal mens op aard steekt meestal toch wat fletsjes af naast een topmodel – mag onder dit bericht aangeven waarom jij deze metamorfose verdient. De winnaar van de giveaway wordt bekendgemaakt op vrijdag 13 juli op het FIFTH HOUSE Instagram account. Houd 19 juli in ieder geval vrij.

Internationale allure zonder poespas

En ja, dan toch echt nog even over Doutzen. Want Nikkie mag eerder dan wel Kate Moss aan haar label hebben gebonden, dit vinden we eigenlijk nog veel leuker. Nikkie: “Doutzen is een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure maar zonder poespas. In combinatie met haar Hollandse nuchterheid belichaamt zij daarmee exact hetgeen wij met FIFTH HOUSE willen uitstralen.” Wij zijn nu al benieuwd.

De collectie is vanaf donderdag 19 juli verkrijgbaar in 200 multi-brand winkels en warenhuizen in Nederland, waaronder de Bijenkorf. 

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | BEKEND

Bron: FIFTH HOUSE | Foto: FIFTH HOUSE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Esther FrankenEsther Franken

Voor mijn dochter (24) die na haar studie in Amsterdam een leuke maar erg drukke baan heeft zou dit een geweldig verwenmoment zijn.

Priscilla VogelaarPriscilla Vogelaar

Ik wil het voor mijn 14 jarige dochter winnen.gewoon omdat ik haar een kanjer vind ????

Priscilla VogelaarPriscilla Vogelaar

Hmm die vraagtekens waren een smiley.

Hillegonda HaakHillegonda Haak

Omdat ik toch heel benieuwd ben of je er mooi uit kunt zien, als je door professionals wordt opgemaakt!

Simone ValkenburgSimone Valkenburg

Het lijkt mij superleuk om naast Doutzen (te mogen) staan. Ik heb erg veel meegemaakt de laatste jaren. Tijdens mijn zwangerschap van 12 jaar geleden had ik een kwaadaardige tumor in mijn bovenbeen en drie jaar geleden bleek ik een uitzaaiing te hebben, wat mij een long heeft gekost. Een lichaam vol littekens, maar ik geef niet op. Afgelopen vrijdag had ik weer een controle en bleek mijn bloed niet goed te zijn. Weer allerlei onderzoeken gehad en waarschijnlijk is het "gewoon"een ontsteking in mijn nier. Ik draag regelmatig kleding van Nikkie. Vind het een bijzonder leuk merk. Ik met al mijn littekens naast Doutzen, maar bijna net zo mooi (hihi)

Laura van RielLaura van Riel

Na een verbouwing van 1,5 jaar zijn de enige foto's die ik van die periode mezelf heb als een echte bouwvakker, inclusief oorkappen, handschoenen en kluskleding (wel roze laarsjes, dat dan weer wel)! Foto's naast zo'n topmodel als Doutzen zouden dus heel leuk zijn, evenals het mezelf weer even vrouw en mooi voelen!

Els MomEls Mom

Ik zou de make-over graag willen winnen omdat ik het stiekem wel heel erg kan gebruiken. Ik neem zelf niet zo snel de stap om bijvoorbeeld naar de kapper te gaan, want ik weet nooit precies wat ik wil en of het me staat. Dus daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. En natuurlijk zou ik ook graag Doutzen willen ontmoeten! Wie wil dat nou niet?!!

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser