Advertorial

Met deze outfits van FIFTH HOUSE haal je Doutzens 'allure zonder poespas' in huis

Met deze outfits van FIFTH HOUSE haal je Doutzens 'allure zonder poespas' in huis

Nikkie Plessen is met haar mode niet meer uit de internationale garderobes weg te denken. Ook Doutzen Kroes behoort al jaren bij de wereldwijde top. Zet deze twee vrouwen bij elkaar en je krijgt het nieuwe label FIFTH HOUSE.

Geloof ons: je kast kan wel wat extra ruimte gebruiken voor Nikkies in juli gelanceerde kledinglijn.

FIFTH HOUSE

Nikkie Plessen startte in 2012 haar eigen succesvolle modelabel NIKKIE. Gelukkig bleef het daar niet bij en werden kinderlabel NIK&NIK, sportlabel NIKKIE SPORTS en de high-end kledinglijn SELECTED by KATE MOSS aan Nikkies mode-oeuvre toegevoegd. FIFTH HOUSE komt daar als vijfde kledinglijn bij en verdient wat ons betreft ook zeker vijf sterren.

Doutzen

We waren al erg enthousiast over de samenwerking tussen Nikkie en topmodel Kate Moss, maar het gezicht van FIFTH HOUSE laat ons Hollandse modehart al helemáál sneller kloppen. Niemand minder dan Doutzen Kroes zorgt ervoor dat de kledinglijn op de kaart wordt gezet. Volgens Nikkie past de Friese schone perfect bij de collectie: “Doutzen is een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure, maar zonder poespas. In combinatie met haar Hollandse nuchterheid belichaamt zij daarmee exact wat wij met FIFTH HOUSE willen uitstralen.”

Doutzen in de Raven Pants, Rima Top en Lost Coat.

FIFTH HOUSE Doutzen Kroes Nikkie Plessen

‘Modern Classic’

Hoe die Doutzen-allure zich uit in de kleding? De stijl van FIFTH HOUSE wordt beschreven als Modern Classic en dat zie je terug in de tops, jurkjes, truien, broeken, jassen en accessoires van de collectie. De kleding heeft cleane lijnen en comfortabele pasvormen en is gemaakt van natuurlijke, rijke materialen. Zoals we van Nikkie gewend zijn, is er ook veel aandacht gestoken in de details en de kwaliteit van de afwerking. De kleding wordt aangeboden in de maten 34 tot en met 46 en de prijzen liggen tussen de 59 euro voor een classic top en 399 euro voor een mooie leren jas. De collectie is onder andere verkrijgbaar bij tweehonderd boetieks en shops in warenhuizen, waaronder de Bijenkorf.

Zie ook: @fifthhouse_official

Lieke van Lexmond in de Morgan Short Dress.

FIFTH HOUSE Doutzen Kroes Nikkie Plessen

Boven het artikel draagt Doutzen haar favoriete FIFTH HOUSE T-shirt en leren Must Jacket.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: FIFTH HOUSE | Foto: FIFTH HOUSE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

renate boonstrarenate boonstra

wauw zou echt super zijn!

Annette SchuijtAnnette Schuijt

Ook al schommel ik tussen maat 40 en 44, toch wil ik er graag "classy"uitzien. Volgens mij gaat dit zeker lukken met deze FIFTH HOUSE collectie........

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser