Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Doutzen demonstreert: 3x blouses die je deze herfst absoluut in je garderobe wilt hebben

Doutzen demonstreert: 3x blouses die je deze herfst absoluut in je garderobe wilt hebben

Sta je dan. Tobbend voor je kledingkast vlak na dat heerlijke zomerseizoen. Want wat dan toch te dragen tijdens dit lastige seizoen waarbij een dikke trui nog net te warm is, maar een shirtje weer te fris. 

FIFTH HOUSE weet het wel. Dit is hét seizoen voor een mooie blouse aan je lijf.

Lange leve de blouse

Want of een blouse nou gepaard gaat met een jeans of pantalon, het is altijd dé perfecte basis voor een sophisticated look. Verschillende vormen, kleuren en materialen, met een mooie blouse ga je nimmer de mist in. FIFTH HOUSE-gezicht Doutzen demonstreert. Al is alles wat je Doutzen aantrekt wel een beetje valsspelen.

The Everyday Look

Ga voor de ultieme klassieker, het witte overhemd, en combineer deze met een goede jeans en sneakers voor een casual everyday look. Maak je outfit af met een lange jas en je bent klaar om te deur uit te stappen.

Fifth House

Warm en comfortabel

Naast de ultieme klassieker heeft FIFTH HOUSE ook een prachtige see through blouse in de collectie. Draag de blouse met een fijne camel pantalon in zachte, comfortabele stof. Vanwege de combinatie met rijke materialen krijgt het geheel een chique uitstraling. Toch wat fris buiten? Trek een wollen jas over je schouder en je hebt een heerlijk warme, comfortabele look te pakken.

Fifth House

Werken, feesten, werken, feesten

Meer het type dat na werk direct aanschuift bij een lekker diner? Kies dan voor een blouse in een diepe kleur, zoals okergeel of petrol. Perfect voor overdag op een pantalon. Sier het geheel op met een mooie blazer en je hebt je sophisticated avond-outfit in de ochtend al klaar.

Fifth House

FIFTH HOUSE

FIFTH HOUSE is het nieuwe modelabel van Nikkie Plessen. Het label wordt gekenmerkt door ‘Modern Classics’ waaronder deze fijne essentials. Alle items zijn online verkrijgbaar op FIFTHHOUSE.nl en voor meer inspiratie kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op Instagram.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: FIFTH HOUSE | Foto: FIFTH HOUSE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser