Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Oprichter LaDress openhartig over balans succesvol ondernemen en moederschap

Het vinden van de juiste balans tussen het moederschap, een carrière, je relatie én sociale leven is een dagelijkse zoektocht. En dat zit niet altijd mee, weet Simone van Trojen (48), moeder van twee en oprichter van LaDress.

Haar droom mondde uit in een succesvol avontuur en zoektocht naar de balans tussen ondernemen en moederschap. En daar vertelt ze nu openhartig over.

Persoonlijke videoboodschap

Hoe weet Simone, als moeder, partner én ondernemer, toch alle ballen in de lucht te houden? Dat gaat de oprichter van LaDress nu verklappen in de videoreeks By Simone. Wekelijks verschijnt er op het YouTube-kanaal en op de website van LaDress een videoboodschap van Simone, waarin ze zich eerlijk en openhartig uitspreekt over haar gedachten over het leven. Op deze manier wil ze niet alleen andere vrouwen steunen, maar ook de band met haar klanten uitbreiden en verdiepen.

Waar het allemaal begon

Inmiddels weet Simone alle ins en outs van het vak, maar ook zij moest onderaan beginnen. Een aantal jaren na het afronden van haar rechtenstudie besloot Simone haar opleiding te laten voor wat het was en zich volledig te richten op haar droom. Die droom kwam voort uit haar zoektocht naar dé perfecte jurk, geschikt voor iedere gelegenheid en de verschillende rollen in haar leven. Het begin van LaDress.

Inspiratiebron

Simone is nu twaalf jaar verder en uitgegroeid tot een ware inspiratiebron voor vele vrouwen. Na die jaren ervaring barst ze van de tips en tricks, die ze graag met haar klanten deelt. Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook op het gebied van mode en beauty wil ze vrouwen inspireren. Volgens Simone gaat het niet om je uiterlijk, maar presteer je wel degelijk beter als je goed in je vel zit en straalt. Zo, dat was vast tip nummer één. En het goede nieuws is: de eerste video met nóg meer inspiratie (die gegarandeerd zorgt voor een feel good moment) staat al online.

In de eerste video – gelanceerd op International Women’s Day en te bekijken bovenaan dit artikel – geeft Simone advies over het volgen van je hart, female empowerment en het supporten van vrouwen. De tweede video verschijnt volgende week op het YouTube-kanaal van LaDress. Goed in de gaten houden, dus.

VIDEO'S | NIEUWS | MODE | ADVERTORIAL

Bron: LaDress | Foto: LaDress

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser