Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Binnenkort een bruiloft? Hier scoor je de perfecte feestoutfit (mét personal shopper)

Binnenkort een bruiloft? Hier scoor je de perfecte feestoutfit (mét personal shopper)

Mei is het ‘hoogseizoen’ voor bruiloften: grote kans dus dat je binnenkort een uitnodiging op de mat krijgt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat trek je aan op zo’n dag?

Je wilt de bruid immers niet wegblazen, maar het moet ook niet lijken alsof je net op weg was naar de bakker.

 

Personal shopper

Blijdesteijn Mode in Tiel heeft vast wat moois voor je liggen. Van cocktail- tot avondjurken: de keuze in feestmode is hier enorm. En omdat het aanbod misschien wat overweldigend voor je is, kun je vooraf (gratis) een personal shopper reserveren via blijdesteijn.nl – die weet precies wat je op een bruiloft aan kan trekken (nee, geen uni wit, crème of welke andere teint wit dan ook) en helpt je in no-time de perfecte outfit samen te stellen.

Maatpakken

Je kunt bij Blijdesteijn overigens niet alleen terecht voor bruiloftskleding, de winkel heeft voor elke feestelijke gelegenheid genoeg aanbod. En gezellig: óók voor mannen. Dus is je partner van plan om in z’n versleten jeans op te komen draven bij de bruiloft van je zus, de verjaardag van je moeder of het gala van je werk? Neem ‘m dan gewoon mee: de coupeurs maken de mooiste maatpakken.

Neem alvast een kijkje op de website voor wat inspiratie.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Blijdesteijn Mode | Foto: Blijdesteijn Mode

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser