Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

mode

11 x nieuwe merken die modieuze kleding ook in grotere maten hebben

11 x nieuwe merken die modieuze kleding ook in grotere maten hebben

Op zoek naar modieuze kleding die gemaakt is voor de vrouw met een grotere maat? Mooi, dan heb je hier elf nieuwe kledingmerken die grotere maten omarmen.

| Michel Pierre Laffite

Gelukkig zijn dat er steeds meer.

Lees ook
Schrijver Anke Laterveer (37): ‘Is er toevallig iemand die ook dik is en in 2018 gaat trouwen?’

Nog steeds een speurtocht
Gemiddeld zijn er veel meer vrouwen met een kledingmaat die groter is dan maat 40. Toch moet men zich vaak het apezuur zoeken naar leuke kleding in grotere maten. Gat in de markt, en dat realiseren steeds meer kledingmerken zich. Hier elf nieuwe kledingmerken waarbij je terecht kunt.

1. All 67  is een stoer merk dat ‘Orange is the New Black’-actrice Lea DeLaria voor de campagne vroeg.

2. Premme wordt gerund door Gabi Gregg en Nicolette Mason die hiervoor bij modetijdschriften werkten. Hun achtergrond zie je mooi terug in de kleding.

3. 11 Honoré specialiseert zich in luxueuze modemerken die óók grotere maten hebben.

4. Plus BKLYN is een boetiek in Brooklyn waar ze grotere maten verkopen. Gelukkig hebben ze ook een webwinkel.

5. Een leuke bikini met cupmaat J zoeken is best onmogelijk. En toen kwam Curvy Beach. Thank god for Curvy Beach.

6. Day/Won richt zich op sportkleding in grotere maten.

7. Ontwerpster Ashley Nell Tipton heeft zelf een grotere maat en ontwerpt voor vrouwen met soortgelijke lichamen. Het resultaat is dat ze uit ervaring wéét wat leuk staat en wat voor snit het beste werkt.

8. See Rose Go. Gewoon gaan.

9. RWN by Rawan. Simpele, mooie én modieuze kleding.

10. Voormalige Guess-model Olga Caro begon Alpine Butterfly toen ze met haar nichtje ging shoppen voor een leuke bikini en ze niks in haar maat kon vinden.

11. Plussize blogger Crystal Coons kon niks in haar maat vinden. Dan begin je toch lekker zelf een kledingmerk? Inmiddels is Astra Signature een megahit en daar plukken wij de vruchten van.

NIEUWS | MODE | LIFESTYLE

Bron: Fashionista | Foto: Alpine Butterfly

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maud SchaapMaud Schaap

Serieus...., moet ik hier blij van worden???? met 1.85 lengte, en zoals dat mooi omschreven wordt, dus een volle vrouw. Veel vrouw kan ook. Mensen vinden er al snel wat van. Kijken niet verder dan een vol postuur. Ooit heeft iemand gezegd, de mouwen van die blouse zijn niet te kort, jij hebt lange armen. En bedankt, dat helpt.. Bovenstaande mode alsmede de rode bikini's is dus wat ik precies niet ambieer. Je wil toch dat je borsten er mooi verpakt in zitten... smalle bandjes???? Die trekken een pijnlijke streep over je schouders om nog maar te zwijgen over het laten hangen van je cup. Erg jammer dat dit het beeld is hoe de gemiddelde volle vrouw er bij zou willen lopen. Waar is dan de volle vrouwen fotoshoot?? Graag met bijpassende achtergrond informatie hoe mensen vol geworden zijn. Niet altijd met broodjes worst, patat en andere bende. Maar door ziekte of medicijngebruik. Ik heb mezelf geaccepteerd zoals ik geworden ben. Door veel vallen een opkrabbelen. Sterk, stoer en vol. Maar ook vrouwelijk, en had zo graag de leuke mode gevonden voor volle vrouwen. Om te sporten, om zakelijk te dragen (carrièrevrouwen) en in de vrije tijd. #gemistekans!#teleurgesteld!

Silvia BorgersSilvia Borgers

In Linda staat nooit kleding voor de smalle beurs... Wel kleding waarvoor je extra hypotheek moet aanvragen.. ik kijk al nooit meer naar de prijzen.. of de kleding ads Maar wel mooi die foto's hier boven

richenella vrolijkrichenella vrolijk

Vast niet voor de smalle beurs .

Meer mode

Lees dit ook even

Please update your browser