Advertorial

Met deze shoptips doe jij geen miskopen meer

Met deze shoptips doe jij geen miskopen meer

Het warenhuis Saks OFF 5TH opent z’n deuren in Nederland. En met deze tips maak jij elk bezoek tot een waanzinnige shopervaring. Miskopen? Wij weten niet meer wat dat zijn.

Bij Saks OFF 5TH draait namelijk alles om jouw persoonlijke stijl.

Bepaal wie jij bent
Je kuntSaks OFF 5TH absoluut een modetempel noemen. De winkels hebben een groot assortiment designer brands, sportkleding en schoenen. En dan óók nog eens leuke spullen voor in huis. Wanneer je door de winkel slentert, is het wel handig dat je begrijpt wat het concept is. Saks OFF 5TH biedt namelijk premium merken en upcoming labels voor sterk gereduceerde prijzen. Het motto ‘Find Your One Thing’ is essentieel: de winkel moedigt je aan om op je eigen smaak af te gaan en de trends gewoon de trends te laten. Jij beslist wie je bent en hoe je eruit wilt zien.

Ga niet op zoek
BijSaks OFF 5TH wisselen de collecties snel. Dat is fijn, want zo zie je elke keer weer nieuwe items. De winkel nodigt je uit om rustig te struinen en te bekijken wat er allemaal is en niet op zoek te gaan naar een speciaal kledingstuk. Juist wanneer je met een open blik door de winkel loopt, vind je precies wat bij je past. Je ziet bijSaks OFF 5TH namelijk kleding en spulletjes waar je op voorhand nog helemaal niet aan had gedacht.

Wees je bewust van de Great Value
Natuurlijk is het leuk dat binnen dit winkelconcept de premium merken tegen sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden. Maar bij Saks OFF 5TH gaat het om meer. Voor hen is het motto ‘True Fashion. Great Value’ namelijk het belangrijkste. Wanneer jij jouw musthave weet te vinden, ben je op je gelukkigst. Het product dat je vindt bij Saks OFF 5TH moet een persoonlijke waarde vertegenwoordigen. En die gereduceerde prijzen? Die zijn dan gewoon de kers op de taart.

Meer mooie spulletjes?
Wil je meer zien van Saks OFF 5TH? Kijk dan op www.saks-off-5th.nl of op Instagram of Facebook.

MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser