Advertorial

Met deze heerlijke adventskalender hoop je stiekem dat kerst nooit aanbreekt

Met deze heerlijke adventskalender hoop je stiekem dat kerst nooit aanbreekt

Misschien maakten jouw ouders je vroeger wel gelukkig (of: hielden je rustig) met een adventskalender. Chocola achter elk deurtje en aftellen maar. Heimwee naar die tijd? Rituals komt nu met iets nog fijners.

Speciaal voor de kerstdagen brengt het luxe lifestyle merk namelijk twee adventskalenders uit met écht leuke verrassingen.

Fijne verrassingen
Perfect om jezelf of iemand anders mee te verwennen, want beide kalenders staan volledig in het teken van ontspanning. Met andere woorden: kom tot rust en ervaar alle mooie momenten in aanloop naar de feestdagen extra bewust. Dankzij deze adventskalenders van Rituals creëer je immers elke dag een klein ritueel met je geliefde, familie of vrienden. Een moment van rust, waarin je (samen) kunt stilstaan bij de eigenlijke betekenis van de feestdagen.

adventskalender Rituals

Een klein ritueel
Zo is er bijvoorbeeld de Deluxe Advent Calendar. Dit jaar is dat de enige 3D-boom die je nodig hebt. Hang de 24 feestelijke cadeautjes aan de goudkleurige takken en maak er elke dag een open. In deze cadeautjes zitten nét iets luxere producten, zoals het Fleurs de l’Himalaya-parfum in reisformaat en de Winter Protection 2-in-1 SPF 30. Ideaal voor de koude maanden, helemaal als je op wintersport gaat. Daarnaast is er de Exclusive Advent Calendar met eveneens 24 fijne verrassingen, waaronder vier versies van de Winter Limited Edition-geurkaarsen. Leuk detail: deze kalender is tegelijkertijd een 2D-kerstboom – hoef je die Noorse blauwspar dit jaar niet op te zetten.

Zalig voor lichaam en geest
Rituals zou Rituals niet zijn als er geen heerlijke douche- en bodyproducten in de adventskalenders zitten. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Bodycream en Shower Foam uit de iconische The Ritual of Sakura collectie. Ontspanning gegarandeerd. Deze 24 cadeautjes van Rituals maken die donkere decemberdagen natuurlijk nét een stukje leuker. Dus doe jezelf, een vriendin of je moeder een groot plezier met een van de speciale adventskalenders van Rituals. Een fijne boost voor lichaam, geest én woonkamer. Heb je ooit eerder zo heerlijk afgeteld tot de feestdagen? Nee toch?

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Rituals | Foto: Rituals

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Wendy LuitjesWendy Luitjes

Jah!! Of is dit geen win-actie????????????

shirley calmezshirley calmez

wauw zou geweldig zijn graag hoor

eline coeneeline coene

Wat een leuk cadeau. Zou deze gelijk voor kerst aan mijn moeder geven want die is helemaal gek op rituals.

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser