Advertorial

Meer dan tien miljoen kijkers zijn al om: de serie 'Doctor Foster' is razend spannend

Een mens doet toch niks liever dan een spannende serie kijken onder het genot van de nodige snacks? Wij hebben een fijne voor je: ‘Doctor Foster’ komt namelijk met een tweede seizoen.

En dat kun je vanaf zaterdag 14 oktober om 21.00 uur bekijken op BBC First.

Een ontwricht gezin
Wat doe je wanneer je een blonde haar vindt op de das van je man? Niet gelijk denken dat-ie een affaire heeft, waarschijnlijk. Maar vind je ook een rode lippenbalsem en is hij op onverklaarbare momenten weg? Dan begint er misschien iets te knagen. Wanneer dit Gemma Foster, gerespecteerd huisarts in het Engelse stadje Parminster, overkomt, bekruipt haar direct een naar gevoel. Haar man Simon zou toch niet echt..?

Plan je dag maar vrij
Nou, wel dus. Al in de eerste aflevering van seizoen één van Doctor Foster krijg je overal kippenvel wanneer je Gemma’s wereld ziet instorten. Ze ontdekt namelijk dat haar man een dubbelleven leidt, compleet met tweede telefoon met op de achtergrond een gezellige foto van hem en z’n minnares. Wij wisten na het einde van deze aflevering: dat wordt de verdere dag vrij plannen, want we moeten weten hoe dit eindigt. Het eerste seizoen bekijk je trouwens op Netflix.

Het vervolg
Let op: vanaf hier alleen verder lezen als je dat seizoen achter de rug hebt. Want in seizoen twee, dat vanaf 14 oktober om 21.00 uur op BBC First te bekijken is, zul je zien wat er gebeurt met Gemma nu ze is gescheiden is en het bedrog en de wraak hun tol beginnen te eisen. Drama, intriges en heerlijk veel spanning: met Doctor Foster vliegen de uren op de bank voorbij. Seizoen één bekijk je nu op Netflix.

ADVERTORIAL | TV | LIFESTYLE

Bron: BBC First | Foto: BBC First

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser