Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

De nieuwe Mazda CX-5: alsof jij zelf over de weg raast

Goed nieuws als je van stoere, mooie auto’s houdt én je kinderen regelmatig naar voetbal moet brengen. De nieuwe Mazda CX-5 heeft niet alleen een krachtig design, maar is ook getest als één van de veiligste gezinsauto’s.

Dus, daar kun je mee aankomen (snap je ‘m?).

Mooie welvingen

Ook al staat de Mazda CX-5 stil, hij lijkt altijd in beweging. De designers hebben niet voor niets zo lang geschaafd aan de mooie welvingen. En dan die fijne rode kleur: Soul Red Crystal is nog glanzender, dieper en intenser dan gewoon mooi rood. Serieus, ze zouden een lippenstift in die kleur moeten maken.

Opvallend effect

Niet alleen de buitenkant ziet er goed uit, ook het interieur is van alle gemakken en comfort voorzien. Stuur, pedalen en stoelen zitten precies goed en details als het stiksel in het stuur maken hem helemaal af.

Drive Together

Bij Mazda geloven ze dat rijden leuk wordt, wanneer je je één voelt met de auto waarin je rijdt. Zijn wij het helemaal mee eens. Daarom is rijden in de nieuwe CX-5 zo lekker, het is alsof jij zelf over die weg raast. Dit gevoel van eenheid heet ‘Jinba Ittai’ en staat aan de basis van alles wat Mazda doet. Ultiem rijplezier, echt wel.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe Mazda CX-5 op de website.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Mazda | Foto: Mazda

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser