Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Mannen willen op zaterdag meer knuffelen dan vrouwen

Mannen willen op zaterdag meer knuffelen dan vrouwen

Chocomel wilde wel eens weten hoe mannen en vrouwen het weekend het liefst starten. 

| Tessa Heinhuis

Wat blijkt: het manvolk wil vooral knuffelen; vrouwen worden het vrolijkst van een ontbijt op bed.

Op zaterdag lusten ze er wel pap van
Daar moet wel een gulden middenweg in te vinden zijn, denken wij. Chocomel onderzocht ochtendrituelen onder duizend Nederlanders tussen de 25 en 39 jaar, ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe zuiveldrank Chocomel Vers. Niets moet en alles kan is voor Nederlanders het ultieme ochtendgevoel in het weekend. Opvallend is dat mannen veel liever gewekt worden voor een goede kroelpartij (42.3 procent) dan vrouwen (8.1 procent).

Wát een romantisch volk
Uitgebreid ontbijten is een belangrijk onderdeel van het weekend. Driekwart van de Nederlanders ontbijt het liefst samen, waarbij ‘tijd nemen voor elkaar’ voorop staat. Een beetje qualitytime met de partner wordt zélfs belangrijker gevonden dan uitslapen. Wat zijn we toch romantisch met z’n allen.

Nu even niet
Waar we niet blij van worden op onze vrije dag: mensen die driftig op je deurbel drukken. Of vrienden die áltijd vroeg uit de veren zijn en je vervolgens besluiten wakker te bellen. Ook zijn lawaai van de buren en slecht weer één van de meest genoemde ergernissen in de ochtend.

Chocomel Vers is de nieuwe onweerstaanbare zuiveldrank bereid met verse melk, waardoor hij licht van structuur is. Je hebt ‘m in een magere en een gewone variant. Je vindt het literpak in de koeling in de supermarkt voor € 1,45 per stuk.

chocoooo

NIEUWS | FUNFACTS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: Friesland Campina | Foto: Hollandse Hoogte / Friesland Campina

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser