Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Maak kans op deze aanwinst voor je interieur van Yoisho

Maak kans op deze aanwinst voor je interieur van Yoisho

Een perfecte aanvulling op je inrichting: deze grote (opberg)mand van Yoisho. Wij mogen er drie weggeven (elk ter waarde van 59,95 euro).

| Nina Smit

Reserveer het beste plekje van je huis dus maar alvast.

Lees ook
Geniet van een geheel verzorgde dag én overnachting op het Gelderlandplein

Uitstraling
De Kamala XL-mand is gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal, een tikkeltje stoer maar heeft zeker ook een luxe uitstraling.

24 5593rob-nijpels

Yoisho
Het merk Yoisho is het beste van verschillende werelden: oosters én westers, past bij zowel oud als modern en is exclusief maar toch betaalbaar. In de collectie zijn veel manden te vinden in verschillende maten, ideaal om spullen in kwijt te kunnen. Daarnaast heeft het merk online nog veel meer mooie spullen.

Winnen?
Wil jij kans maken op één van deze drie manden? Laat dan in een reactie weten waarom jij kans moet maken en waarom deze mand zo goed past in jouw interieur. Na twee weken nemen wij via de mail contact op met de winnaars.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Yoisho | Foto: Yoisho

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Sietske ZuiderbaanSietske Zuiderbaan

Een mand is altijd welkom je kunt er van alles in kwijt en opgeruimd staat netjes en staat ook nog eens leuk in huis

Ingrid SIngrid S

Wij hebben veel spullen in huis die nog een plekje verdienen.... deze mand komt dus goed van pas! Ik reserveer alvast het beste plekje in huis ;-) dus ik hoop dat ik win ;-)

Nienke BNienke B

Mijn interieur is modern en landelijk tegelijk, dus deze mand zou geweldig staan. Bovendien heb ik dan eindelijke een mooie opbergplek voor al mijn Linda`s! :)

May VerberneMay Verberne

Deze toffe manden zouden een uitkomst zijn bij ons in de hal ! En wat een binnenkomst dan, daar zou ik iedere dag blij van worden. Leuke winactie ! X May

Anouk PijpeAnouk Pijpe

Ooo wat een mooi ding! Dat past perfect in ons rommelige interieur met 2 kleine kids en rondslingerend speelgoed (chronisch manden tekort) (omdat we een strakke bank hebben noem ik het altijd maar landelijk scandinavisch ;-))

Humarah AhmedHumarah Ahmed

Kan ik goed gebruiken voor al m'n prullen.

Dominique WillemsDominique Willems

Deze zou ik super graag winnen, hij past perfect bij de rest van ons huis en als in oktober ons kleintje komt kan daar mooi het speelgoed in :)

Eva PiraEva Pira

Omdat wij net een nieuw huis hebben en dit heel goed bij ons interieur past :D

Yvonne MaanYvonne Maan

Zo wordt mijn kamer een stuk gezelliger

Nancy RoosNancy Roos

hiermee kan ik mijn kamer een goede boost geven in een nieuwe styl

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser