lifestyle

Lekker (en) makkelijk: 5 x afhaaltenten in Amsterdam

Lekker (en) makkelijk: 5 x afhaaltenten in Amsterdam

Een bekend probleem: de supermarkt is te ver weg en koken duurt te lang. Soms is een afhaalmaaltijd de perfecte uitkomst. Dit zijn volgens ons de lekkerste afhaaltenten in Amsterdam.

| Lieve Op den Buysch

Wel zo makkelijk.

Lees ook: Mattie en Wietze openen pop-up restaurant in Amsterdam

Stach
Een gezonde afhaalmaaltijd lijkt soms onvindbaar in de stad. Ga eens naar Stach voor verse kant-en-klaarmaaltijden met bijzondere ingrediënten. Kies bijvoorbeeld voor citroenrisotto met geroosterde groenten. Laat je maaltje opwarmen als je ter plekke wilt aanvallen of eet thuis voor de tv – maar dan verantwoord.

Schermafbeelding 2016-08-18 om 12.18.07

Sugo
Bij Sugo kan je ‘pizza al taglio’ afhalen, wat kleinere stukken zijn. Kiezen hoeft dus niet: je pakt gewoon drie verschillende smaken. De meeste verse pizza’s van Sugo zijn vegetarisch of veganistisch. Denk aan pizza met aardappel en truffel of pompoencrème en noten.

Schermafbeelding 2016-08-18 om 13.06.53

Sugoi Sushi
In een lijst met afhaaltenten mag Sugoi Sushi niet ontbreken. Niks lekkerder dan op de bank ploffen met heerlijk verse sashimi, maki en gegrilde groenten. Aanrader: de Dragon Roll met gefrituurde garnaal, avocado en Japanse mayo.

Schermafbeelding 2016-08-18 om 13.17.30

Toko Kokkita 
Het authentiek Indonesische eten van Toko Kokkita is zó gewild, dat er vaak zelfs een rij voor de deur staat. Het proberen waard dus. De Daging Bali en loempia’s zijn echte aanraders. En een beetje kroepoek mag natuurlijk niet ontbreken.

Schermafbeelding 2016-08-18 om 14.19.11

Pie-nong Thai
In een klein brugwachtershuisje in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt is heerlijk Thais eten te vinden. Het eten is niet alleen vers en goedkoop, het personeel is ook nog super vriendelijk.

Schermafbeelding 2016-08-18 om 14.36.38

Lees ook: 11 x eten dat er niet zo uitziet als beloofd

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws | Foto: Pexel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser