Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

kinderen

Stop het struikelen: met deze 'lifehack' zeg je dat tapijt van speelgoed gedag

Stop het struikelen: met deze 'lifehack' zeg je dat tapijt van speelgoed gedag

Struikelen over Barbie, intense pijn na het staan op een LEGO-blokje of door een in-de-weg-liggend skateboard aan de andere kant van de kamer belanden: het is verleden tijd met deze opvoed-‘lifehack’.

| Verena Verhoeven

Oké, hij is een beetje bruut, maar waarschijnlijk wel doeltreffend.

Speelgoed

De Amerikaanse moeder Jessica McGinty deelde haar tip in de strijd tegen rondslingerend speelgoed en deze is al 41 duizend keer geliket en 27 duizend keer gedeeld. Het idee is simpel. Wanneer je speelgoed op de grond vindt, terwijl er niet meer mee gespeeld wordt, gooi je het in de ‘fucket bucket‘, zoals Jessica de emmer liefkozend noemt. Ligt het speelgoed daar voor het slapengaan nog steeds, dan verdwijnt het daarna in de prullenbak.

Reacties

Aan de ruim 24 duizend reacties te zien, is Jessica niet de enige moeder die klaar is met de speelgoedjungle aan het einde van de dag. ‘Ons hele huis moet in een emmer’ en ‘Waar kan ik 1637272 fucket buckets krijgen?’, luiden twee van de reacties. Een andere moeder heeft een nog beter plan voor de uiteindelijke bestemming van het speelgoed: ‘Het idee zou nog beter zijn als het speelgoed niet in de prullenbak gaat, maar naar kinderen die in armoede leven.’ Win-win situatie dan, al moet er waarschijnlijk óók iemand getroost worden…

Mocht je een knikker niet op de grond, maar in de neus van je kind terugvinden, dan hebben we nog een andere handige lifehack. In deze video vertelt een Amerikaanse vader hoe hij in een mum van tijd knikkers, kralen en erwten uit zijn kinds neus haalt. Kan ooit handig zijn.

Lees ook
Zo krijg je knikkers, kralen en erwten in een mum van tijd uit de neus van je kind

SNACKS | KINDEREN | LIFESTYLE

Bron: Facebook Jessica McGinty | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer kinderen

Lees dit ook even

Please update your browser