Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Je ziet het leven door een andere bril met deze Nachtlenzen

Je ziet het leven door een andere bril met deze Nachtlenzen

Overdag lenzen dragen is niet altijd even ideaal. Je raakt er soms één kwijt kwijt, er zit een vuiltje achter of je krijgt er in combinatie met de airco op kantoor gortdroge ogen van. Maar al die ellende is nergens voor nodig.

En nee, we gaan je nu niet vertellen dat een hippe bril de oplossing is. Of zo’n dure laserbehandeling.

Corrigerende werking
Het is allemaal veel makkelijker en goedkoper dan dat. Het Nederlandse bedrijf NKL Contactlenzen heeft lenzen op de markt gebracht die je ogen ’s nachts corrigeren waardoor je overdag bril- en lensloos door het leven kan. Tijdens het slapen voel je er niets van. De lenzen liggen namelijk niet op je ogen, maar drijven op je traanfilm.

Voor een dag of twee
Nadat je de lenzen ongeveer zeven nachten hebt gedragen, zie je het leven ineens weer een stuk scherper. Dat effect houdt een dag of twee aan. Heerlijk: voor de verandering eens wakker worden met een heldere blik, in plaats van in het blurry landschap dat je slaapkamer heet. In principe is het de bedoeling dat je de Nachtlenzen iedere nacht draagt, maar mócht je een keertje doorhalen tot het ochtendgloren: het is geen ramp als je ze één nachtje vergeet in te doen.

Geen bril
Ideaal toch? En dan hebben we het nog niet eens gehad over sporten, lezen en uitgaan. Wordt allemaal echt een stuk leuker. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je halverwege je lenzen kwijtraakt. Ook hooikoorts wordt (iets) minder irritant, want: geen lenzen die uit je ogen kunnen stromen of je ogen nóg meer irriteren. Kortom, je ziet het leven weer eens door een andere bril. Zonder bril, en zonder daglenzen.

Toch niets voor jou? 
Mis je na een tijdje tóch die bril, of wil je om een andere reden terug naar je daglenzen? Dat is geen enkel probleem. Als je stopt met het dragen van Nachtlenzen nemen je ogen vanzelf hun oorspronkelijke vorm weer aan. Kortom: geen nadelen, alleen maar voordelen. Klik hier  voor meer informatie of wandel binnen bij je opticien om jouw setje Nachtlenzen te laten aanmeten.

Oog-groot-1

ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: NKL Contactlenzen | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser