Advertorial

Dit is het moment om je gammele stadsbarrel te vervangen door een robuuste nieuwe fiets

Dit is het moment om je gammele stadsbarrel te vervangen door een robuuste nieuwe fiets

Brakke fietsen zijn misschien diefstalproof, ze dreigen als je erop zit alleen ook bij het minste of geringste hobbeltje in elkaar te storten. Gelukkig is er goed nieuws. Cortina heeft een lekker robuuste stadsfiets op de markt gebracht.

En de U4 Raw Stone Bridge – ja, da’s een hele mond vol – heeft ook nog eens zo’n stoere legergroene kleur.

Meer dan een fiets
Ben jij je oude barrel al een tijdje zat? Denk je: hallo, ik ben wél leuk en fris, waarom mijn fiets dan niet? Cortina begrijpt dat: een fiets moet namelijk bij je passen. Sterker nog, het merk zou het liefst bij iedere outfit een andere fiets ontwerpen. (Dat gaat ver, maar toch: het zou best leuk zijn.) Met de U4 Raw Stone Bridge kom je in elk geval altijd goed voor de dag, mede dankzij de matgroene kleur, 3D-transfers onder de lak, een zadel met camouflagelook en een gave tag op het frame.

Doei tegenwind
Deze superfijne stadsfiets is verkrijgbaar in dames- en herenvariant, met drie of zeven versnellingen en handremmen. Deal je vaak met straffe tegenwind? Geen nood, er bestaat ook een elektrische variant van de Cortina U4 Raw: de E-U4 Raw Stone Bridge. Deze uitvoering heeft acht versnellingen en handremmen. Kun je zonder zweet op je rug door windkracht 8 fietsen.

De fietsen zijn hier verkrijgbaar.

Model: Cortina U4 Raw
Kleur: Stone Bridge

Prijs stadsfiets: vanaf € 689
Prijs e-bike: € 1699

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Cortina | Foto: Cortina

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

m chenm chen

Na 15 jaar dagelijks gebruik is mijn fiets echt aan vervanging toe!

Carlijn BrekelmansCarlijn Brekelmans

Iedere ochtend (door wind en weer) richting het werk. Het merendeel van de weg berg op, en dan zonder fiets! Daarnaast zou het erg leuk zijn om de omgeving te verkennen op de fiets (veel fietsroutes in de buurt) en is deze stone bridge helemaal mijn kleur! Met andere woorden, maak mijn zomer top (want een fiets heb ik momenteel niet en zou ik goed kunnen gebruiken) en help me daarnaast nog een kilootje of wat kwijt te raken!

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser