Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Is de kledingbox de nieuwe maaltijdbox?

Is de kledingbox de nieuwe maaltijdbox?

Na de maaltijdbox en de fruitbox is er weer iets nieuws: de kledingbox. Oftewel: een pakket met kleding, speciaal afgestemd op jouw wensen. 

| Lieve Op den Buysch

Handig als je een hekel hebt aan (online)shoppen of het moeilijk vindt jezelf te stylen.

Hard hoofd
LINDA.redactielid Marije probeerde het uit. Voor ze de box ontving, had ze er een hard hoofd in. “Kan iemand die mij niet kent, echt iets uitkiezen wat ik leuk vind?’ Maar dat viel mee. “Er zaten dingen in die ik niet zo snel zelf zou uitkiezen, maar wel heel leuk zijn. Goed gedaan!”

Kylie, Kendall of toch Kim?
Hoe werkt het dan? Simpel: eerst doe je een korte stijlquiz om aan te geven welke outfits je aanspreken. Daarna kies je de grootte van een box; een Kylie (kleine box met 3 á 4 kledingstukken t.w.v. € 225), Kendall (medium box met 5 á 6 stuks t.w.v. € 275) of Kim (grote box met ongeveer 7 stuks t.w.v. € 325).

Probleemzones
Na de betaling word je gebeld door een personal shopper. Deze vraagt je naar je maten, probleemzones en welke kledingstijl je aanspreekt. Na het gesprek stuur je een foto van jezelf op zodat de shopper een compleet beeld van je heeft.

Verrassend
De personal shopper gaat op zoek naar de leukste items die bij jou en je lichaamstype passen. Daardoor ontvang je verrassende items die het proberen waard zijn. Toch niet tevreden? Dan stuur je de boel terug en betaal je alleen € 15 voor de moeite. Ook proberen? Kijk hier voor meer info.

SNACKS | MODE | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: lindanieuws | Foto: B-dressed

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

LauraLaura

Ik ben al een lange tijd gebruiker van de maaltijdboxen, dit met grote tevredenheid, het werd dan ook tijd dat een dergelijk idee als een kledingbox volgens een zelfde soort concept op de markt zou verschijnen. Na enig speurwerk kwam ik er op deze website http://www.kledingboxvergelijken.nl zelfs achter dat er meer dan een van deze kleding box diensten zijn. Laat maar komen hoor, wat mij betreft mogen er meer van dit soort ideeën bedacht worden.

DanielleDanielle

Wat ideaal! Ik vind kleding uitzoeken al zo moeilijk. Het liefst kijk ik in de etalage wat er hangt of wat de paspoppen aan hebben. Een online personal shopper lijkt me dan ook echt een uitkomst!!

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser