Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze interieurtrend is niet alleen mooi, maar nog handig ook

Deze interieurtrend is niet alleen mooi, maar nog handig ook

Bij de inrichting van je huis hoort natuurlijk mooie raambekleding. Luxaflex biedt al sinds 1951 Nederlands design. Waar het merk ooit begon met horizontale aluminium jaloezieën, kun je nu ook prachtige shades van zachte stoffen krijgen.

En die zijn nog automatisch te bedienen ook.

Da’s nog eens design
Als je een liefhebber bent van een mooi interieur, kun je niet om het grote aanbod van Luxaflex heen. Hier koop je allang niet meer alleen jaloezieën maar vind je juist fijne stoffen en innovatief design. Met de Duette® Shades controleer je bijvoorbeeld perfect de lichtinval en heb je grip op je privacy. Maar ook de Silhouette® Shades zijn een aanrader in een modern huishouden: met deze raamdecoratie verander je felle zon gemakkelijk in fijn, diffuus licht.

Maak het jezelf makkelijk
Ideaal aan de raambekleding van Luxaflex is dat je deze automatisch kunt bedienen. Gewoon zó met je smartphone of tablet. Dit wordt mogelijk gemaakt door het bedieningssysteem PowerView® Motorisation, waarmee Luxaflex inspeelt op de smart home trend. Je huis zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken – da’s geen overbodige luxe in ons drukke bestaan, dachten we zo. Nog een voordeel: je raambekleding heeft geen loshangende koorden, wat je huis extra veilig voor kinderen en huisdieren maakt.

Opties te over
Hoe het precies werkt? Met PowerView® Motorisation kun je heel simpel instellen wanneer je raamdecoratie open en dicht gaat en hoe ver. Dit kun je ook afstemmen op zonsopkomst en -ondergang, waarna het systeem automatisch voor je regelt dat je ’s ochtends met daglicht wakker wordt. En die extra vitamine D kun je wel gebruiken in de winter. Maar ook wanneer je niet thuis bent, kun je toch je raambekleding regelen. Lekker veilig, want zo lijkt het alsof het huis bewoond is.

Meer weten?
De combinatie van PowerView® Motorisation met raambekleding van Luxaflex zorgt voor extra luxe en gemak in je huis. Wil je daar meer over weten? Kijk dan hier.

WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Luxaflex | Foto: Luxaflex

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lisa BaierLisa Baier

Dit is echt een mooie ingerichte woonkamer. Ik hou vooral van de grote ramen. Dit maakt de kamer erg licht.De bank vind ik maar ook heel leuk, ik kocht iets soortgelijks op https://www.otto.nl.

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser