Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Hup, hang eens een boom aan je plafond

Hup, hang eens een boom aan je plafond

Bomen geven rust en kunnen stress verminderen: reden genoeg om eens een handgemaakte designlamp van het label BOOM aan je plafond te slingeren.

| Tessa Heinhuis / Productie: Djamilla van Brussel

De boomstammen die worden gebruikt in de lampen zijn gecombineerd met de meest duurzame technologie in de vorm van LED-licht.

De kracht van eenvoud
Een extra voordeel: de lamp geeft niet alleen fris, wit licht maar brengt ook warmte in huis. Chique is-ie zéker, want het de verlichting kun je dimmen met een afstandsbediening. Je zult geen last hebben van kabels en snoeren – het ophangsysteem is zo minimalistisch mogelijk om de lamp volledig tot zijn recht te laten komen. De staaldraad verdwijnt daarom volledig in de boomstam – zie je niets meer van, dus.

Pak die kans
De blikvanger weegt zo’n tien tot vijftien kilo, maar andere afmetingen zijn op aanvraag ook mogelijk. De bijzondere lamp is tijdelijk voor € 990 te koop, en kost normaal € 1100. Check hier de verkooppunten bij jou in de buurt.

BOOM #1 in het bos

SNACKS | WONEN | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: BOOM | Foto: BOOM

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

CarlaCarla

Wat een gave en originele creatie! Terecht gespot door Linda!

RozemarijnRozemarijn

Wauw, wat een prachtige lamp!

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser