lifestyle

Home Stock: een walhalla voor je portemonnee

Home Stock: een walhalla voor je portemonnee

Het rondtrekkende mini-warenhuis ‘Home Stock Limited Editions’ in Haarlem wil je niet missen. Je vindt er elke dag nieuwe meubels, sieraden of mode-items voor een bijzonder betaalbare prijs.

| Tessa Heinhuis


Er is altijd wel iets wat bij je past.

Voor ieder wat wils
Met de 1500 vierkante meter die volgestouwd staan met vintage spullen, verveel je je beslist niet snel. Merken als Zuiver, VTwonen, Woood, Best of the Past zijn bijvoorbeeld in te winkel te scoren voor een prikkie. Helemaal goed nieuws: het assortiment is vanaf nu uitgebreid met fijne labels als Dutchbone, 1000Graden, À La, Ixxi en Aoké. Kortom – een heerlijke mix aan bekende namen en tweedehandsspullen. Op alle items staat een nummer dat je vertelt hoeveel er van zijn gemaakt. Weet je meteen hoe origineel je bent.

Inspiratieplek
Daarnaast kun je wellicht wat levenslessen leren tijdens je bezoek. Van alle poëtische teksten aan de muur steekt iedereen geheid wat op. Deze mysterieuze zinnen verhullen de verhalen achter de producten en zetten je ongetwijfeld aan het denken.

Home Stock Limited Editions op de Drossestraat in Haarlem is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur. Op zondag kun je je inboedel komen uitbreiden tussen 12:00 uur en 17:00.

 

homestock

Schermafbeelding 2015-02-23 om 12.29.28

 

homestock11

homestock12

homestock2453453

SNACKS | WONEN | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: Home Stock | Foto: Home Stock

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser