lifestyle

Hoe Milkshake Festival een positieve bom aan diversiteit zal laten ontploffen

Hoe Milkshake Festival een positieve bom aan diversiteit zal laten ontploffen

Alle smaken uit de gay-wereld, liefde en muziek: dat is Milkshake Festival. Dik, dun, hetero, homo, geel of paars: diversiteit wordt er gevierd, en hóe.

| Pim Prins

Wij blikken alvast met je vooruit.

Lees ook
Indrukwekkend: Milkshake maakt video over vrijheid Amsterdam

Alle smaken
Milkshake is een dance-festival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziek-, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben. Tijdens Milkshake is de vrijheid voelbaar, omdat hokjesdenken helemaal wordt losgelaten. Het leven is volgens het festival juist een feest dankzij de grote diversiteit aan huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen, zoals hieronder te zien op foto’s van voorgaande edities.

Dansen en sjansen
Je likt je vingers af bij de line-up: enkele kopstukken uit de LHBT-gemeenschap zullen ervoor zorgen dat de dansmoves uit de kast gehaald kunnen worden. Onder meer artiesten als Valentijn de Hingh, Joost van Bellen, Doppelgang en Koen Kardashian zullen achter dj-decks schuiven. Eerder kondigde Milkshake al de komst van The Village People aan. Bovendien wordt er een ode gebracht aan de onlangs overleden George Michael en Wham!, onder de titel Wham’bam Thank You Ma’amHier vind je het hele programma.

Showtime
Over diversiteit gesproken: de podia en dus de feesten zijn beide dagen niet exact hetzelfde. Ze worden gehost door de welbekende LHBT-feesten en clubs uit heel Nederland en pakken altijd flink uit met niet alleen muziek, maar hele shows.

Liefde
Zoals we al schreven: het leven is een feest en dat moet gevierd worden. Milkshake viert de stad Amsterdam en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, superdonker of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dat gaat Milkshake vieren.

Wij geven je een klein advies: koop kaarten. Dat kan hier. Schiet wel op, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank.

NIEUWS | L'HOMO. | LIFESTYLE

Bron: Milkshake Festival | Foto: Milkshake Festival

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Meer lifestyle

Please update your browser